Απάντηση: Σοβαροί προβληματισμοί για έμπορο τακακιών στην Καλλιρόης.
κατεβαίνοντας την καλλιρόης στα δεξιά υπάρχει ένας μυστήριος που πουλάει τακάκια και δίσκους και λοιπά μοτο αξεσουάρ
είναι γνώστης της δουλειάς του, εμένα αντιθετως μου εξήγησε πολλά πράγματα περι τακακιών, πίσω στο 1100gs έβαλα τα κόκκινα και μπροστά τα μπλέ
έχω πάει κανά τριάρι φορές, τη μια ήταν βαρύς και ασήκωτος, τις άλλες δυό βαρύς αλλά σηκώθηκε, αστείο
με μισόλογα δεν απαντησε σε μένα, αλλά έπαιζε το παιχνίδι των πολλών μεταβλητών και παραγόντων-και σωστά-προκειμένου να οδηγηθείς εσύ στην απόφαση επιλογής τακακιού, με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες του
τα τακάκια τα πήρα και τα πέρασα μόνος μου και μου κόστισαν 32ε το ζευγάρι πέρσι
εμένα με χαλάει και η αγένεια, αλλά ο τύπος δεν ήταν αγενής, ήταν βαρύς, καλώς ή κακώς, και οι εξηγήσεις του μου ήταν επαρκείς
μια άλλη καταναλωτική άποψη, αν λέμε για τον ίδιο έμπορο
πάντως κι απέναντι υπάρχει κι αλλος προμηθευτής-έμπορος τακακιών και δίσκων, καθώς και ο περιστεράς που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, ενώ μπορεί κανείς με τα τακάκια ανα χείρας να τα δώσει και να πληρώσει περαστικά σε οποιοδήποτε βουλκανιζατέρ ή συνεργείο μοτο, μιας και brembo δεν χρησιμοποιεί μόνο η Bmw
σημαντικό: γράσσο σου βαλε; τα πιστονάκια στα καθάρισε; εκεί είναι το ζουμί
|