View Single Post
Παλιό 13-07-2010, 10:12
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Άργος-Πρέσπες-Άργος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι μηχανές ήταν το δικό μου R1200GSadvμε επιβάτες εμένα και τον Ηλία,
Ο tassosbk με Ducati monster S 1000
και ο Βαγγέλης του ΑΡΩΜΑ kafe με το Κ1200S
Αφού συγκροτηθήκαμε σε ταξιδιωτική περίπολο αρχίσαμε να στρίβουμε προς την Ήπειρο όπου και η πρώτη διανυκτέρευση στις Πηγές του Αχέροντα ποταμού.
Η διαδρομή κλασσικά από την νέα περιφερειακή Αγρινίου και στην Αμφιλοχία αριστερά προς Βόνιτσα>Άκτιο,>υποθαλάσσια προς Πρέβεζα >Ηγουμενίτσα
όπου στην μέση περίπου της διαδρομής Πρέβεζα >Ηγουμενίτσα συναντάμε πινακίδα προς Πηγές Αχέροντα!
Δεν θα κάνω περιγραφή απλά ας δείτε τις φωτό!
Καλημέρα φίλε μου.
Δεν θα κάνω αντιπαράθεση μαζί σου απλώς με καλή πρόθεση να προσθέσω κάτι στο κείμενο σου.
Εκεί που πήγατε δεν είναι οι πηγές αλά η Γλυκή. Στις πηγές μπορείς να πας και από εκεί αλά απαιτεί πολλή περπάτημα μέσω της κοίτης του ποταμού. Στις πηγές πηγαίνεις από το χωριό Λούρος ΑΡ. Εφόσον πήγατε Γλυκή έπρεπε να ανεβείτε στο Σούλι. Για την επόμενη εκδρομή μπορείς να στήσεις αντίσκηνο στον Προφήτη Ηλία. Βρίσκεται μετά το χωριό ΑΓ. Γεώργιος Αρ στη θέση Κοκορέτσια. Υψόμετρο 1280 και η δύση αλά προπαντός η Ανατολή πραγματικά θα σε αποζημιώσουν. (Μόνο φαγητό έχει πηγή με πόσιμο νερό)
Οι Αρκούδες δεν είναι Σαρκοφάγα ζώα απλά όταν έρθεις αντιμέτωπος μαζί της και δεν έχει διαφυγή σου επιτίθεται. Γευτώ το λόγο το δασαρχείο δεν διορθώνει το δρόμο για να μην αναπτύσσουν ταχύτητες τα οχήματα. Στην κοιλάδα είχε κόσμο.
Να είσαι καλά
Reply With Quote