Τι μου θυμήσατε τώρα;;;Πέρσυ είχα πάει σε αυτό το μαγαζί για να αλλάξω τακάκια στη μπουμπού.Μπαίνω μέσα αεράτος/κεφάτος αφού ήξερα ότι θα πλήρωνα μισή τιμή από την μαμά.Καλημέρα φιλαράκο.Θέλω τακάκια για το gs έξω.(του μίλησα με άνεση και στον ενικό όχι για να τον υποτιμίσω οτι τάχα είναι μαστοράντζα και ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ) αλλά καταλαβένεται, για να σπάσεις τον πάγο και να αιστανθείς πιο οικεία με τον μάστορα. Η απάντηση: ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ
ΚΥ-ΡΙ-Ε ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΆ ΣΑΣ. Με το ΚΥ-ΡΙ-Ε σου έκοψε αμέσως το βήχα και τα πόδια.Η αλήθεια είναι πως ήταν 3-4 ακόμη εκει μέσα, αλλά δεν νομίζω οτι διέκοψα κάτι.Και για να τελειώνω, μετά δέκα λεπτά που περίμενα στο πεζοδρόμιο στον ήλιο, τον ξαναρωτάω(αποφευγοντας τον ενικό)θα τα αλλάξουμε τα τακάκια; Η απάντηση:ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΚΥΡΙΕ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΊΜΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΕΣΑΣ????????????Του απαντάω ευγενικά, εγώ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο, απλά πες μου να περιμένω ή όχι ;;;;Η απάντηση:ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΥΡΙΕ ........................................................

Δεν είπα ούτε αντιο και έφυγα.