Απάντηση: Σοβαροί προβληματισμοί για έμπορο τακακιών στην Καλλιρόης.
η πλάκα είναι οτι δεν τον πολυπάω τον τύπο, αλλά έχει καλές τιμές και από τη στιγμή που σπάσει λίγο ο πάγος είναι ωραίος
αν μου φερόταν κι εμένα έτσι, μάλλον την πλάτη μου θα έβλεπε φεύγοντας μια και καλή, όπως τόσοι άλλοι
εμένα μου βγαλε λίγο το λάδι μέχρι να μάθω τα απόκρυφα μυστικά της πάστας των τακακιών, αλλά μετά όλα καλά, δεν μου τα πε, πήρα ένα ζευγαράκι τακάκια και ξαναπήγα για διάβασμα
συμπέρασμα α, δεν υπάρχει τυφλοσούρτης, αλλά διαφορετικές ανάγκες, ανάλογα με το στύλ οδήγησης που μπορεί κάποιος να έχει, αλλιώς θα υπήρχε η ιεραρχία τάδε μάρκα, τάδε χρώματος, μετά άλλη μάρκα , άλλου χρώματος και ουτω καθ εξής
συμπέρασμα β, για να γίνεις γκουρού, πρέπει να λιώσεις λάστιχα, να τρίψεις τακάκια και να καθίσεις για διάβασμα
αν αυτό σε κάνει βαρύ, κάνε δίαιτα με χιούμορ
συμπέρασμα γ, τσιγκουνιά στο χαμόγελο, έχει αρνητική συσχέτιση με την εξυπηρέτηση πελατών, γιατί ο πελάτης δεν είναι a priori ένοχος για το κακοξύπνημά σου, μπορεί για το επόμενο, αλλα δεν είναι επί του παρόντος.
αξίωμα α, ένας ευχαριστημένος πελάτης φέρνει δυό και ένας δυσαρεστημένος διώχνει δέκα
πρόταση: πήγαινε διακοπές και διοοοορθώσου...
|