13-07-2010, 21:45
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
|
|
Απάντηση: Ποιός ξέπεσε περισσότερο;;;
Δύο διεξόδους είχα για να ξεφεύγω από τη μίζερη καθημερινότητα και να εκτονώνομαι.
Τη μοτοσυκλέτα και το ποδόσφαιρο (οχι στο γήπεδο).
Τελικά το ποδόσφαιρο το ξεχνάμε για φέτος έτσι κατά πως δείχνουν τα πράγματα. Δυστυχώς δεν ήταν ανέκδοτο ούτε πρωταπριλιάτικη φάρσα!!
Να οι πρώτες δηλώσεις του νέου "πρόεδρου":

- «Φίλαθλοι του... Συνασπισμού»! ( που να δαγκώσεις τη γλώσσα σου!)
- Με συναίσθηση ευθύνης θέλω να διατυπώσω την άποψη ότι η επιτυχίες που είχε ο Συνασπισμός με την κατάκτηση του νταμπλ πρέπει να συνεχιστούν με σκληρή δουλειά. (τελικά άμα τους δίναν μια μπαλίτσα και μερικές βουβουζέλες εκεί στο
Συνασπισμό θα είχαν περάσει και αυτοί όμορφα και θα είχε γλυτώσει ο ΠΑΟ !!)
- Είμαι Παναθηναϊκός από παιδί, παρακολουθώ, είμαι ενημερωμένος. (ανάθεμα και αν έχει καταλάβει οτι άλλαξε το ποδόσφαιρο..από τότε που ήταν παιδί)
- Ζήτησε να κάνει ομιλία στους παίκτες!!! (να δω Λέτο, Σισέ, Γκοβού, Σίλβα, Σιμάο και Καραγκούνη να ακούνε δίωρη ομιλία του Πρόεδρου στα ελληνικο-κομματικά και τι στον κόσμο!!! )
- Ήδη κατά την συνεδρίαση ανακοίνωσα ότι θα μιλήσω με όλους τους μετόχους, θα ζητήσω προτάσεις, ιδέες, προβληματισμούς, να ακούσω, να συζητηθούν όλα ανοιχτά και να υπάρχει η δημιουργική σύνθεση. (θα τον στείλει στο Βγενόπουλο δηλαδή ο Τζίγκερ να πάρει ιδέες και προβληματισμούς; )
- Όλα να κατατίθενται με διαφάνεια.. (μετά την πολιτική η διαφάνεια έκανε στάση και στο ..ποδόσφαιρο!)
- Φάνηκε ότι προέρχομαι από την πολιτική γιατί πήγα να μιλήσω για το κόμμα που ήμουν αρχηγός δύο φορές. Είσαι ότι δηλώσεις λένε στην Ελλάδα. Δεν είναι σωστό. Είσαι ότι είσαι. Η πραγματικότητα μετράει. (εδώ συμφωνούμε ..Πρόεδρε. Είσαι οτι είσαι !! Τώρα τι ακριβώς θα είσαι μόνο ψυχίατρος είναι αρμόδιος να μας πει..)
Διατηρώ μια ελπίδα να είναι φωτομοντάζ, αλλά αν δεν είναι για να το χωνέψω... ήρθε να τα βάλει με κάτι τέτοιους;;;

Πάειιιιιιιιι και το ποδόσφαιρο!!!!
θα αρχίσουμε τα χάπια!!!!

Last edited by Carduelis; 13-07-2010 at 21:49.
|