Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Ε
Χωρίς να τον ρωτήσω και κάτι παραπάνω, έκανε τον κόπο να μου εξηγήσει τη χασούρα του να βάζεις τακάκια του εμπορίου στον πίσω τροχό της GS γιατί εφ' όσον αυτά τρώγονται ανομοιόμορφα (δεν έχω διαβάσει κάποιο συμφορουμίτη να μας το λέει αυτό...), ανομοιόμορφα στο πάχος είναι και τα καινούργια για να καταλήγουν στο τέλος ομοιόμορφα φαγωμένα. Αν βάλεις του εμπορίου που δεν έχουν αυτήν τη διαφορά πάχους, καταλήγεις να τα πετάς πριν της ώρας τους αφού φαγώθηκε μόνο το ένα, οπότε πάει και το "φτηνότερο".
|
Την τελευταία φορά άλλαξα τα πίσω τακάκια μόνος μου, αυτά που φορούσε ήτανε περασμένα από εξουσιοδοτημένο. Υπήρχε μία πολύ μεγάλη διαφορά η οποία ήταν εύκολα ορατή με το μάτι στο πόσο ήταν ανομοιόρφα φαγωμένα μεταξύ τους, τα είχα κρατήσει για να τα φωτογραφήσω και να τα ανεβάσω αλλά τα πέταξε η Ξανθή"
Τώρα σε ότι αφορά το θέμα αυτής της κουβέντας εγώ έχω ψωνίσει 3-4 φορές από το συγκεκριμένο μαγαζί και έχω μείνει με θετική εικόνα, αλλά θέλω να γράψω και τα παρακάτω
Διαβάζοντας τα ποστ μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει ότι η "ευγένεια" με την γενική έννοια του όρου δεν είναι το δυνατό σημείο του συγκεκριμένου καταστηματάρχη, από τη άλλη όμως το επιβεβαιώνουν και τα σχετικά ποστ είναι από ίσως το μόνο εξειδικεύμενο μαγαζί του χωρού με πολλούς ευχαριστημένους από την ΔΟΥΛΕΙΑ του πελάτες.
Από εκεί και πέρα ο καθένας από εμάς μπορεί να ιεραρχεί τις προτεραιότητες που έχει στην επιλογή του που θα δώσει τα χρήματά του.
Καλό είναι πάντως να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε υπόψη μας τη δύναμη δυσφήμησης που έχει το φόρουμ ειδικά όσοι από εμάς έχουμε καταστήματα και είμαστε "εκτεθειμένοι" στην κρίση του κάθε πελάτη.
1 ευχαριστημένος πελάτης μπορεί να φέρει άλλον 1. Αντίθετα,
1 δυσαρεστημένος πελάτης μπορεί να επηρεάσει 100!!!
Θέλει πολύ προσοχή για να μην γινόμαστε "δήμιοι" του κάθε ένα που μπορεί να μην μας ευχαριστεί με την συμπεριφορά του.