Θέμα: ΣΥΜΗ
View Single Post
  #13  
Παλιό 14-07-2010, 01:33
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc
Μηνύματα: 1,045
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΥΜΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός πολιτικών, δηµοσιογράφων, ηθοποιών, τραγουδιστών, επιχειρηµατιών από την Τουρκία, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η Σύμη.


Κάθε µέρα στη Σύµη βρίσκονται πάνω από 200 θαλαµηγοί, ιστιοφόρα και ταχύπλοα σκάφη, εκ των οποίων σχεδόν τα µισά προέρχονται από τη γειτονική χώρα.

Ιδιαίτερα δηµοφιλής σύμφωνα με τα ΝΕΑ, έγινε η Σύµη στην Τουρκία από το γνωστό τουρκικό σίριαλ «Τα σύνορα της αγάπης», όπου ο Νίκος και η Νασλί, οι οποίοι ερµήνευαν τους ρόλους του Ελληνα και της Τουρκάλας, «επισηµοποίησαν» τον έρωτά τους στο νησί.

Εκτοτε, άρχισαν να καταφθάνουν στη Σύµη τα καλοκαίρια εκατοντάδες επώνυµοι από τη γειτονική χώρα, µε αποτέλεσµα το νησί να γίνει της µόδας για τους πλούσιους σκαφάτους και όχι µόνον.

Οι επώνυµοι τούρκοι γυρίζουν όλη την ηµέρα µε τα σκάφη τους στις αποµακρυσµένες παραλίες του νησιού και το βράδυ καταλήγουν στο λιµάνι για να φάνε και να διασκεδάσουν.

Από τους τακτικούς επισκέπτες είναι και ο γνωστός κροίσος Μουσταφά Κοτς, ο οποίος κάποιες φορές κλείνει τα ραντεβού του µε έλληνες επιχειρηµατίες στη Σύµη!

Γνωστοί τηλεοπτικοί σταρ από τη γειτονική χώρα, όπως ο Σαχάν Κοµπακάρ, όταν επισκέπτονται τη Σύµη συνηθίζουν να σπάνε πιάτα όταν διασκεδάζουν «γιατί έτσι κάνουν και οι Ελληνες όταν έρθουν στο κέφι».

Βέβαια, εκτός από τη Σύµη, φέτος έχουν δροµολογηθεί και τουρκικά πλοία που κάνουν κρουαζιέρες στην Ελλάδα και εκτιµάται ότι – σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα του τουρκικού Τύπου – τουλάχιστον 13.000 Τούρκοι θα κάνουν διακοπές στο Αιγαίο.
εμαθαν οι τουρκοι οτι παει ο ΧΑΡΛΕΑΣ.....και το βουλιαξαν το νησακι
Αφού είναι δίπλα τους ρε... 20 λεπτά ΜΟΝΟ με την Τούρκικη (κλασομπανιέρα) της γραμμής απο την Ντάτσα απένατι και έχει 2 καραβ΄κια την ημέρα. Εεεε είναι και ωραίο το νησάκι και ...λέει... Ακριβούτσικο αλλά έχει και φτηνά μαγαζιά..... ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ είναιότι ΟΛΟΙ οι σερβιτόροι είναι Ρουμάνοι, Τσέχοι, Βούλγαροι και ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά οι περισότεροι.... Η ΞΕΦΤΙΛΑ....Αν ζητήσεις μουσακά ΔΕΝ ξέρουν τι είναι..... Την γ@Μ#$%^ την Ελλάδα παιδιά.....
Reply With Quote