View Single Post
Παλιό 14-07-2010, 11:17
PITS Ο/Η PITS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μoto: GS 1150 ADV Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ GS!!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Σοβαροί προβληματισμοί για έμπορο τακακιών στην Καλλιρόης.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αφού δίνουμε ένα σκασμό λεφτά για αυτά τα πανάκριβα μηχανάκια, καλό είναι να τα εμπιστευόμαστε στους εξουσιοδοτημένους, σε όλα!

0815 σήμερα το πρωί στον Παναγιωτόπουλο χωρίς ραντεβού, 0825 περασμένα τα πίσω τακάκια στην GS, 0835 έφευγα και με λάδια αλλαγμένα.

Ευγενέστατος, εξυπηρετικότατος, με 3-4 ευρώ τα εργατικά, 50 το σύνολο για τα τακάκια και η μηχανή μου χώραγε να περάσει από την πόρτα (μαζί με άλλες 4!), χώρια το χάζι που έκανα στα διάφορα μοντελάκια και τη συζήτηση με τους πελάτες .

Χωρίς να τον ρωτήσω και κάτι παραπάνω, έκανε τον κόπο να μου εξηγήσει τη χασούρα του να βάζεις τακάκια του εμπορίου στον πίσω τροχό της GS γιατί εφ' όσον αυτά τρώγονται ανομοιόμορφα (δεν έχω διαβάσει κάποιο συμφορουμίτη να μας το λέει αυτό...), ανομοιόμορφα στο πάχος είναι και τα καινούργια για να καταλήγουν στο τέλος ομοιόμορφα φαγωμένα. Αν βάλεις του εμπορίου που δεν έχουν αυτήν τη διαφορά πάχους, καταλήγεις να τα πετάς πριν της ώρας τους αφού φαγώθηκε μόνο το ένα, οπότε πάει και το "φτηνότερο".

Και να τη δοκιμάσει ο ίδιος μετά και να την ψάξει πάνω κάτω αν θέλει κάτι άλλο και να στη δώσει μετά έτοιμη να φύγεις.

Γενικότερα πιστεύω ότι αν δεν είσαι μάγκας στο μαστόρεμα όπως δεν είμαι εγώ, το πλέον συμφέρον είναι να την πηγαίνεις στον εξουσιοδοτημένο, γιατί τελικά σε βάθος χρόνου η οικονομία που κάνεις είναι μεγαλύτερη.

Χώρια την εξυπηρέτηση και την ευγένεια, που σε καμία περίπτωση δεν πάω στον αγενή να του αφήσω ούτε ένα ευρώ. Η αξιοπρέπεια πάνω απ' όλα.

Off topic: Ρε παιδιά, είδα που έβγαζαν από μέσα ένα RR το οποίο είχε φάει τέτοιο στούκο που τρόμαξα! Μπρός, πίσω σπασμένο, μαρσπιέδες σπασμένους, και το ρεζερβουάρ πίτα πατημένο από πάνω!
2ο off topic: Την περασμένη φορά που ήμουν εκεί, βλέπω πελάτη που έφερε Adventure φαινομενικά σε καλή κατάσταση, από κοντά κάτι ψιλοσπασίματα, απο πιο κοντά, είχε πάρει ο σκελετός! Του ψιθύρισε ο ιδιοκτήτης ότι είναι τούμπα από σούζα. 6.000€ το κοστουμάκι!
ξεκινω με off topic: κριμα να μην σε γνωριζω ημουν εκει 8:30 με το μαυρο 1150adv θα τα λεγαμε λιγακι

τελος off topic, προσωπικα μπορω να κανω συμβιβασμο με μια ελαχιστα χειροτερη συμπεριφιορα απο την δικη μου σε καθε μια απο τις προσωπικες επαφες με ανθρωπους στη διαρκεια της ημερας μου, αλλα σαν επαγγελματιας ομως εχω απειρες φορες κρατηθει για να μην περασω στους πελατες την δικη μου κακια στιγμη. Γνωριζω οτι δυο στενα πιο κατω υπαρχει αλλος επαγγελματιας που ισως να μην εχει κακια στιγμη, και οι καιροι ειναι δυσκολοι... Οσον αφορα την γνωση και την μεταδωση της στον πελατη, αυτο θα πρεπει να θεωρειται δεδομενο, αλλα αλλο να εχω γνωση και να μη μπορεσω να στη περασω λογω κακης μεταδοτικοτητας, και αλλο να το παιζω γκουρου και με υφος.

Last edited by PITS; 14-07-2010 at 11:20.
Reply With Quote