Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Σεβαστή η άποψή σου, αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα και με όλα αυτά που γράφεις.
Στο εμπόριο και στην παροχή υπηρεσιών το Α και το Ω είναι η επικοινωνία, η σχέση με τον πελάτη (PR στα ελληνικά), η καλή διαφήμιση του προϊόντος και η εξυπηρέτηση. Αν ο πελάτης ρωτήσει αν το λάστιχο είναι καουτσούκ ή μείγμα ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να δώσει απάντηση. Αλλιώς πάμε στον παρακάτω. Διόλου με απασχολεί να μου κάνει καλή δουλειά, αλλά να μη μου δώσει να το καταλάβω. Τι και αν μου έβαλε τα καλύτερα τακάκια του κόσμου, αλλά εγώ δεν το ξέρω και μου φεύγει η ψυχή κάθε που είναι να πατήσω φρένο;;; Αυτός που μου έβαλε τα τακάκια αυτά, ΔΕΝ είναι σωστός επαγγελματίας.
Τα φρου φρου είναι απαραίτητα για τον σωστό επαγγελματία, αλλιώς ξαναγυρνάμε πίσω στην Τουρκιά και στην Ανατολή που ανήκαμε (?) τόσα χρόνια και στην αγένεια που μας χαρακτηρίζει σαν λαός. Κάποτε πρέπει να ξεκολλήσουμε από την πολύ μαγκιά, να κοιτάξουμε τον άνθρωπο και να ξεπεράσουμε τον εγωισμό μας, "εγώ είναι μάστορας και σας γ@μώ όλους". Αλλιώς ο λαστιχάς θα είναι λαστιχάς και ο φρενάς φρενάς σε όλη τους τη ζωή.
Μια και αναφέρθηκε ο Περιστεράς πιο πάνω, τονίζω την ευγένειά του και την άψογη συμπεριφορά του στον πελάτη και ας μην είναι εδώ να παραθέσει και τη δικιά του άποψη.
|
Η διαφωνία είναι απόλυτα θεμιτή.Νομίζω ότι κάπου στη διαδρομή you missed the point.Κανείς δεν μίλησε για "μαγκιές,Τουρκιές,Ανατολές" και άλλα τέτοια. Το ζουμί είναι αλλού:τελικά τι θέλουμε;PR ή ουσία;Να σου θυμίσω ότι διανύουμε την εποχή της απόλυτης εξειδίκευσης, ήτοι σωστός μηχανικός είναι αυτός που ασχολείται κατά κύριο λόγο με το αντικείμενό του και δεν το "παίζει" παντογνώστης και επί παντός του επιστητού. Το ίδιο ισχύει για όλα τα επαγγέλματα, ιδίως τα τεχνικά.Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, τόλμησε την εξειδίκευση σε μια εποχή που οι περισσότεροι αναβάτες δεν ήξεραν τι εστί τακάκι και τι διαφορετική πάστα (πολύ φοβάμαι ότι ούτε σήμερα ξέρουν).Τόλμησε και έτσι άνοιξαν τα μάτια και η όρεξη πολλών.Και επειδή είμαι πολύ περισσότερα χρόνια στο χώρο από μερικούς, όταν κάποιοι "επαΐοντες" τα κάνουν σκ@574@ με συστήματα πέδησης, στον συγκεκριμένο καταφεύγουν για να τους δώσει λύση. Φυσικά, εμείς οι πελάτες του "καλοσυνάτου και γλυκερού" αυτό δεν το γνωρίζουμε, έτσι δεν είναι;