View Single Post
Παλιό 16-07-2010, 09:59
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Σοβαροί προβληματισμοί για έμπορο τακακιών στην Καλλιρόης.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ για το ύφος, με διευκολύνεις.Τα πράγματα με τη σειρά: ...

Το υφος μου ηταν ακριβως το ιδιο με το δικο σου απευθυνομενος σε ενα μελος και αντμιν αυτου του φορουμ!

Απόσπασμα:
1.Πελάτης του είμαι πολύ πιό παλιός από σένα (ήδη από τον Ιούλιο του 1994 μόλις άνοιξε).Και εγώ το έγραψα ότι μηδέποτε συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα και εξακολουθώ να είμαι πελάτης του. ...
Εχουν σημασια τα 5 χρόνια διαφορα? Μηπως θελεις να υπογραμμισεις την ιδιαιτερη φιλικη σου σχεση με τον συγκεκριμενο?

Απόσπασμα:
2.Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις, απλά εμείς ακούσαμε την μια άποψη.Η άλλη δεν μπορεί να ακουσθεί και γίνεται έρμαιο κάθε λογής σχολίων από σχετικούς και από άσχετους (κατά κανόνα).Το θεωρείς έντιμο, δεοντολογικό, ηθικό να χλευάζεται κάποιος που δεν είναι μέλος και δεν έχει την υποχρέωση να είναι;Με την λογική αυτή λοιπόν, ο οποιοσδήποτε, θα μπορούσε σε άλλα fora να λέει ο,τιδήποτε για σένα, για μένα, τον Στράτο, το Δημήτρη, το Γιώργο, τη Μίνα (τυχαία τα ονόματα) κ.ο.κ.Πώς θα σου φαινόταν; ...
Τι θα πει ‘’η αλλη δεν μπορει να εισακουσθει’’? γιατι θεωρεις οτι ο συγκεκριμενος χλευαστηκε? Ο αντμιν ειπε κι εγραψε περι ελλειπους πληροφορησης κι εξεφρασε τον προβληματισμο του δημοσια! Δηλαδη αν το εκανε σε εναν καφε μπροστα σε 30 μελη πιστευεις οτι θα ειχε λιγοτερο αντικτυπο? Δεν θα διαδιδοταν τοτε απο στομα σε στομα?
Και τι θα πει δεν εχει την ‘’υποχρεωση να ειναι μελος’’? εχει την υποχρεωση ο καθεις επαγγελματιας να κανει οτι θελει στην μοτοσυκλετα ΜΟΥ/ΜΑΣ και οταν καποιος εχει παραπονα απο αυτον να τα κραταει κρυφα?
Ποιος ειπε εξαλλου να γινει μελος? Ο καθε θιγομενος επαγγελματιας ¨η μη εχει την υποχρεωση οταν θιγεται να υπερασπιστει τον εαυτον του......ακομα και με φαξ προς τον διαχειριστη του φορα!!! Ο δαχειριστης εχει την υποχρεωση να το αναρτησει στο φορα του πραγμα που οχι μονον θα το κανανε σε αυτο εδω το φορα αλλα θα το εβαζαν και σε XLμεγεθος!!!
Αυτη ειναι η δυναμη των φορα αγαπητε μου και οποιανου του αρεσει!!!

Αν καποιος ελεγε διαφορα για μενα σε άλλα φορα και το μαθαινα θα κοιταζα να μπω σε αυτα να δω τι γραφεται να γινω μελος και να υποστηριξω τον εαυτον μου! Δεν θα περιμενα απο τον φιλο μου τον δικηγορο που ειναι κι αυτος μελος αυτου του φορουμ να μου το σφυριξει και να το βαλω να βγαλει τα καστανα απο την φωτια γιατι σαν δικηγορος εχει ‘’λέγειν’’!!!!!

Απόσπασμα:
3.Συνήγορος αυτόκλητος δεν είμαι κανενός.Την κοινή λογική υπερασπίζομαι και κανόνες συγκεκριμένης δεοντολογίας (βλ.συνθήκη Βουδαπέστης για τα fora,blogspots κλπ, ήδη εσωτερικό δίκαιο-κανόνες παρόντος forum). ...
Ελπιζω την ιδια λογικη και νομοθεσια να εφαρμοζεις και σε αλλα φορα και ειδικα blogspots τα οποια βριθουν απο ψευτικες αληθειες!!!! Θυμασαι την γριππη? ολοι θα πεθαιναμε αν καναμε το εμβολιο της!!!!!!!
Η κοινη λογικη Συναδελφε ειναι σπανιως κοινη για 50 ανθρωπους! Συνηθως οι 5 συμφωνουν και οι 45 διαφωνουν!
Που ειδες την παραβιαση κανονων του παροντος φορουμ?

Απόσπασμα:
4.Το κατάστημα "φωτογραφίζεται" χαρακτηριστικά.Εξ άλλου είναι γνωστό τοίς πάσι για την εξειδίκευσή του (τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...) ...
Το τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια μπορει να το εκλαβει καποιος σαν ενα σκυλο που ξερει ξενες γλωσσες..... η κοινη λογικη που λεγαμε που μονον κοινη δεν ειναι!! Το καταστημα δεν φωτογραφιζεται διοτι κατα μηκος της Καλληροης υπαρχουν αλλα 3-4 με τακακια και συστηματα φρενων! Ακομα κι αν φωτογραφιζεται τι προβλημα εχεις? Φωτογραφια θολη ειναι οπως και τοσες φωτογραφικες διαταξεις στην Βουλη των Ελληνων για να ευνοηθουν καποιοι!! Δημοκρατια εχουμε και οχι αλλο πολιτευμα!!!

Απόσπασμα:

5.Ο "εναγόμενος" δεν έχει εδώλιο, ο κατηγορούμενος έχει.Στον μεν εναγόμενο μπορεί ο δικαστής να απευθύνει διευκρινιστικές ερωτήσεις εάν παρίσταται (δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία του), ο δε κατηγορούμενος απολογείται πάντα τελευταίος. ...
Πολυ ωραια και σωστα, αρα ο ‘’κατηγορουμενος’’ εχει βημα, ο δικος μας εδω που ‘’δικαζεται’’ γιατι δεν κανει χρηση αυτου του βηματος που αναμφισβητητα θα του δοθει αν το θελησει???????
Οπως δοθηκε στον Πατρινο εμπορο που τον ''εκοψε'' η Μακαν!! Κι εκει ακουστηκαν διαφορα και βημα δοθηκε!

Απόσπασμα:

6.Ασφαλώς και είναι πρωταρχική αποτολή ενός forum η ενημέρωση και η πληροφόρηση.Η αντικειμενική όμως. ...
Τι ειναι αντικειμενικο για μενα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και για σενα!!!!
‘’ Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι υποκειμενικοί με τον εαυτό τους και αντικειμενικοί με τους άλλους, τρομακτικά αντικειμενικοί μερικές φορές -όμως σκοπός είναι να είμαστε αντικειμενικοί με τον εαυτό μας και υποκειμενικοί με τους άλλους’’ Κιρκεγκααρντ Σορεν
Αντικειμενικοτητα=αμεροληψια, ‘’ Οι όμοιοι διάκεινται ευμενώς προς τους ομοίους τους’’ Ξενοφων
‘’ Το πιο δύσκολο θάρρος είναι η αμεροληψία’’ αγνωστος
Εισαι αραγες τοσο θαρραλεος? Δεν νομιζω, διοτι αν ησουν θα ειχες ακουσει και τα δυο ακρα επι προσωπικου επιπεδου και οχι τον ενα απο το ποστ και τον άλλο με καφε κα τσιγαρο!!!!!

Βασει λοιπον των παραπανω σοφων αποφθευγματων η αντικειμενικοτητα ειναι μια προσωπικη αρετη την οποια ο καθεις αντιλαμβανεται οπως θελει!!! Αν εγω θεωρω αντικειμενικο οτι η GSειναι μαπα οτι και να μου λενε οι υπόλοιποι δεν θα αλλαξω αυτην την αντικειμενικη αποψη μου!!!!!!!

Απόσπασμα:
Για την ταμπακιέρα δεν άκουσα κανέναν να μιλά ή να γράφει.
α)Τελικά τα τακάκια της Brembo που πουλιούνται στο ελεύθερο εμπόριο είναι ή δεν είναι ίδια με αυτά που πουλά η "μαμά" εταιρία; ...
Το γραφω και πιο πανω σε άλλο ποστ αλλα επαναλαμβανω ....την ταμπακιερα κι εδω. Εξαρταται απο τις προδιαγραφες του ενος ¨η του άλλου οι οποιες εκφραζονται με διπλα γραμματα του αγγλικου αλφαβητου (HH, DD, FFκ.λ.π). Οσο πιο μεγάλα σε σειρα τα γραμματα π.χ. το ΗΗ ειναι μετα το DD τοσο μεγαλυτερη αντοχη εχουν στην μεταδοση της θερμοκρασιας εχουν στα υγρα των φρενων αποφευγοντας ετσι το ‘’χασιμο’’ των απο υπερθερμανση!!! Με άλλα λογια τα τακακια που φορεσε ο συγκεκριμενος στον αντμιν κατα πασα πιθανοτητα ειναι καλυτερα απο της μαμας. Συνηθως ετσι κανει ο συγκεκριμενος εμπορος!

Απόσπασμα:
β)Πώς εξηγείται η χαοτική διαφορά τιμής; ...
με το ιδιο τροπο που εξηγειται και η τιμη του ρελε βενζινης στα GS, στο ελευθερο εμποριο ο ιδιος της Bosch κανει 5 ευρο (μα ο ιδιος ακριβως) και στην ‘’μαμα’’ 140!!!!!!!!

Απόσπασμα:
γ)Πώς εξηγείται η διαφορά τιμολογίου (για το ίδιο προϊόν) στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. (που έχουν υψηλότερο βιοτικό επίπεδο) σε σχέση με τις τιμές της εδώ αντιπροσωπείας; ...
Για τον ιδιο λογο που ενα στεντ (καρδιολογικο υλικο) της ταδε εταιρειας στην ευρωπη κανει 100ε κι εδω χρεωνεται 2000!!! Συν του οτι για τους Ελληνες εμπορους (οχι ολους, και ο συγκεκριμενος φρενας δεν ειναι απο αυτους τους κακους) θεωρουν οτι ο ελληνας με τα δανεια που παιρνει εχει λεφτα οποταν ‘’παμε να τον σκισουμε’’!!!

Απόσπασμα:

δ)Ρωτά κάποιος τον "λαδά" για την ταυτοσημία του λαδιού ή της βαλβολίνης; Τον λαστιχά του; ...
ειναι καποιος λαδας απο εμας? Λαστιχας ισως? Κι ομως ολοι ρωτιομαστε μεταξυ μας για το ταδε λαδι / λαστιχο! Και τι περνουμε? Αυτο που λεει η πλειοψηφια οτι ειναι ‘’αριστο’’!

Απόσπασμα:

ε)Προς τι τόσος ντόρος;Αισίως είμαστε στην 11η σελίδα...Εχω αυτή την εύλογη απορία.Εδώ "κουρεύτηκαν" μοτέρ και μοτέρ σε συνεργεία και δεν ακούστηκε το παραμικρό.Αντικαταστάθηκαν ολοκαίνουργιες μοτό λόγω ελαττωμάτων και δεν πήραμε μυρωδιά.
Μήπως λοιπόν βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος; ...
Πως δεν ακουστηκε!!!! Για κανε μια αναδρομη σε προηγουμενα ποστ να δεις τι γινεται!! Και μαλιστα με ονοματα!!!! Αλλα κανεις δικηγορος δεν κουνηθηκε!!! Μηπως ειναι σοφοτερο αυτο?

Απόσπασμα:

Προσέξτε την ειδοποιό διαφορά:δεν εκφράστηκαν παράπονα για ποιότητα υλικού ή δουλειάς αλλά για επικοινωνιακή προσέγγιση και ανθρώπινο χαρακτήρα.Αφορά αυτό την ολότητα;Αφορά την ολότητα αν ο τάδε μηχανικός έχει κάποιο "τικ" ή ο δείνα είναι ενδεχομένως "κουνιστός";Ο εδώ παραπονούμενος υβρίστηκε ή άλλως πως προσβλήθηκε με έργα ή λόγια από τον συγκεκριμένο καταστηματάρχη;
Δεν νομίζω, άλλωστε θα το έγραφε στα ίσια. ...
Γιαυτο απορω/ουμε με την επιθεση σου στον αντμιν!!! Η συμπεριφορα και η παροχη επαρκων εξηγησεων για το οτιδηποτε πουλαει ενας εμπορος ειναι το Α-Ω πρωτον της πωλησης πριν την αγορα αλλα ακι η διατηρηση του πελατη το επομενο χρονικο διαστημα!!

Απόσπασμα:

Περί κινήτρων τώρα:εσύ που αυτοαποκαλείσαι παλιός του συμμαθητής, γιατί δεν τον ρωτάς να μάθεις, γνωρίζεστε άλλωστε από παιδιά,έτσι δεν είναι; ...
Αυτοαποκαλουμαι???? Ρωτα τον Παντελης Γιωργος – ΛΑΝΣ - 1975-1981!!!! Κι επειδη εχουν περασει 30-35 χρονια απο τοτε... πριν 2 μηνες πηρα τακακια EBCγια το Βαραντερο μου!
Η σχεση μου μαζι του ειναι αποκλειστικα πελατη-εμπορου και ως τετοιον τον σεβομαι! Δεν θα μπορουσα να του ανοιξω τετοια κουβεντα! θα μπορουσα ομως να τον κουβεντιασω για θεματα τακακιων οπως εχουμε κανει στο παρελθον! Κι επαναλαμβανω ΠΟΤΕ δεν με κοροιδεψε!!!!! Ουτε στο προιον ουτε στην τιμη, ουτε στις εξηγησεις που ζητησα!

Απόσπασμα:
Αν σε ήξερα και post αφορούσε εσένα,να είσαι βέβαιος την ίδια στάση θα είχα.Θα είχα τότε συγκεκριμένο όφελος "οικονομικό,επαγγελματικό,προσωπικό";Δεν νομίζω.Δεν είναι όλα "ωφέλεια" στη ζωή φίλε μου.Αυτή είναι η διαφορά μας.Και η διαφορά μας με τον συγκεκριμένο καταστηματάρχη είναι απλή: αυτός γράφει χιλιόμετρα σε κοντέρ μοτοσυκλετών, εμείς σε πλήθος post...
Οχι δεν θα το εκανες.......διοτι δεν το εχεις κανει ΠΟΤΕ ως τωρα σε ‘αλλα αναλογα ποστς που αφορουν άλλους επαγγελματιες! Εδω το εκανες ορμωμενος απο την φιλικη σου σχεση με τον συγκεκριμενο εμπορο! Θα μπορουσες κάλλιστα να επικοινωνησεις με ΠΜ ¨η τηλεφωνικα με τον αντμιν και να του πεις τις αποψεις σου και τις προθεσεις σου παρα να του επιτεθεις δημοσια! Και αυτος να εισαι σιγουρος οτι θα ‘’κατεβαζε’’ το ποστ του ¨η θα το εφτιαχνε διαφορετικα!!!

Το ‘’ολα δεν ειναι ωφέλεια φιλε μου’’ να το πεις στην BMWπου πουλαει το ΙΔΙΟ τακακι στην διπλασια τιμη εκμεταλευομενη το ονομα της και την ταχα μου ‘’διαφορετικοτητα’’ των προιοντων της!! Λες και η καθε Βremboεχει διαφορετικη γραμμη παραγωγης για αυτην ¨η την ντουκατι!!!!!
Να το πεις ακομα και στον εαυτον σου που ετοιμος ησουν να πηγαινες την υποθεση στο δικαστηριο. Τουλαχιστον ετσι διαφαινοταν απο τα ποσταρισματα σου........ ‘’συνθήκη Βουδαπέστης για τα fora,blogspots κλπ, ήδη εσωτερικό δίκαιο’’ !
Υποβοσκουσα απειλη το λεω εγω αυτο!!!

Last edited by GeorgeP; 16-07-2010 at 10:16.
Reply With Quote