View Single Post
Παλιό 20-07-2010, 00:41
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc
Προεπιλογή Απάντηση: Μένουμε Ελλάδα φέτος. Εμείς πάμε ΕΔΩ!

Φυσικά φίλε μου, δεν είναι όλοι κλέφτες, οι περισσότεροι είναι άνθρωποι που νοικιάζουν δωμάτια, ή έχουν ένα μικρό ξενοδοχείο, μέχρι 10 δωμάτια, και προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζειν .... Να μεγαλώσουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους...
Και φυσικά υπάρχουν «κλεφτοκοτάδες», (και στο νησί μου, αλλά και εδώ στα μέρη μου, Καρδίτσα-Λ. Πλαστήρα), όπου με ελάχιστες παροχές, θέλουν να σου ρουφήξουν το αίμα...

ΔΙΑΦΩΝΩ, που βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι...

Μα και φυσικά ΔΕΝ τους βάζω ΟΛΟΥΣ στο ίδιο τσουβάλι.. Εννοώ στα μεγάλα τουρ. θέρετρα (Κέρκυρα, Ροδο, Κρήτη, Χαλκιδική κλπ) που ο τουρισμός ΔΕΝ είναι προσφορά αλλα ΣΤΙΓΝΗ εκμετάλλευση και κονόμα υπεράνω όλων... Την ελλ. φιλοξενεία που λες την βρίσκεις μόνο στα μικρά και γραφικά νησάκια τουριστικά ΜΗ ανεπτυγμένα που βλέπουν προτίστως τον άνθρωπο στον τουρίστα που θέλει να ξεκουραστεί και να περάσει καλά. Είναι ΑΥΤΑ που αγαπώ (κουφονήσια, Παξοί, νησάκια άγονης γραμμής, μικρά νησιά Δωδ/σων) και τα ΜΕΓΑΛΑ που απεχθάνομαι...
Το σίγουρο ειναι ότι ΟΛΟΙ αγαπάμε την Ελλάδα και τις ομορφιές της και με τα ταξίδια μας και τις δακοπές μας ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ (εκούσια ή ακούσια) και οι απασχολούμενοι με τα τουρ. επαγγέλματα θα πρέπει να σκεφτούν καλά το πως μας φέρονται ΕΣΤΩ σαν συμπατριώτες και να μην ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τουρίστες ΜΟΝΟ σε εποχές κρίσης... ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ απαντώ ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ......
Reply With Quote