Λοιπον παιδες, έχουμε μπει στο σωστο δρόμο σε σχέση με τα αρχικά post. Η αλήθεια ειναι ότι ο οποιοσδήποτε έχων Honda ειναι καλομαθημένος στις (σχεδόν) ανύπαρκτες βλάβες και στην απροβλημάτιστη χρήση της μοτοσυκλέτας. Όταν λοιπόν ακούει (σσ. διαβάζει) "
τα μάτια 14 σε όλα πριν το ταξίδι" ή "
Αθηνά-Θεσ/νικη τα μάτια στο ειδικο ματάκι για 500ml εως 1000ml συμπλήρωμα λαδάκι" ή καθε 10.000 ρυθμιση βαλβίδων (στο cbf π.χ μπορει να μη χρειαστει καμια ρυθμιση ουτε στις 25.000 χλμ.), πράγματι του φαινεται κάπως... Καποιος φίλος συμφορουμιτης προβληματίστηκε στο να εκφερει άποψη λόγω αλλαγης κατηγορίας μοτοσυκλετας δηλ. CBF --> GS. Πριν το CBF είχα μικρο σχετικα on-off (transalp) οποτε, ας πούμε ότι έχω περάσει από την κατηγορία on-off και ξέρω τις διαφορές. Σημερα, επισκέφθηκα γνωστη αντιπροσωπεια BMW εδω στην Θεσσαλονίκη (μπουγατσα με BMW, ξέρετε

) και είδα μετ/να και καινούρια GS και GSA. Ειναι τόσο..επιβλητικα και γοητευτικά που όταν ανέβηκα στο δικό μου έψαχνα να βρω μανιβελα για το το βάλω μπροστα. 17.800 ευρω + 10% επί της τιμης σε αξεσουαρ δωρο. Μακάρι να τα είχα, θα το παιρνα επιτοπου. Απο μετ/να GS επαιζαν μόνο μοντελα 2004-2005 (μπρρρ) ενώ είχε και ενα adv του 2008 στα 13500 φουλ εξτρα. Ουφφφφ