Και για να μην τρελαινομαστε, αν σου αρεσει η μηχανη την παιρνεις και τελειωσε! Εγω την εχω εδω και κατι μηνες και εχω κανει βεβαια μονο 5000 χιλ. λογω ανηλλιμενων υποχρεωσεων και εχω συνηδειτοποιησει τα εξης θετικα και αρνητικα:
αρνητικα:
1)χαμηλα ειναι αργο
2)θορυβοι διαφοροι, που οταν πας απο ιαπωνα και το οδηγησεις νομιζεις πως ολα ειναι σπασμενα, ομως ειναι ολα φυσιολογικα και στο τελος τα συνηθιζεις οσπου δεν τ ακους
3)ο Boxer το καλοκαιρι σου ζεσταινει αφορητα τα ποδια(ομως στα ζεσταινει και το χειμωνα)
4)Δεν υπαρχει η πληθωρα των συνεργειων που υπαρχει για τα ιαπωνικα
5)Η κινηση μεσα στην πολη γινεται ανετα αλλα οχι και τοσο ανετα οσο για παραδειγμα με το tdm που ειχα
6)Οσο αφορα την αξιοπιστια εμενα προσωπικα δεν μου εχει παρουσιασει ΤΙΠΟΤΑ!!!
6)Ειναι τοοοοοοσοοο ομορφη και ματιαζεται ευκολα
7)Το λΑδακι που ακουω οτι καιει εμενα μου προκαλει εντυπωση γιατι την στιβω αλλα μεχρι τωρα δεν μου εχει καψει ουτε ml!!!!!
Θετικα:
1)Η μηχανη ταξιδευει με 200 κρατωντας την με ενα χερι, δινοντας σου την εντυπωση φοβερης σταθεροτητας και ευσταθειας
2)Ανεση ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
3)Φρενα που ΞΥΡΙΖΟΥΝ. integral ετσι ψστε να ασχλεισαι μονο με το μπροστινο φρενο με πολυ καλης ποιοτηταςAbs!!!!!!!!
4)Κυριολεκτικα on-off παει ανετοτατα χωμα
5)φορτωνεται σαν γαιδουρα
6)πολυ καλες αναρτησεις (ιδιως αν εχεις ηλεκτρονικη που με ενα κουμπι εχεις την ρυθμιση που θες)
7)Απιστευτη αυτονομια οσο αφορα το adv
8)Ειναι κουκλα και χρειαζεται απαραιτητως ματακι και Παναγιτσα
7)Πολυ ευκολος και προσβασιμος κινητηρας που κανεις μονος σου σερβις ανετα(εγω τα βασικα τα φτιαχνω μονος μου
8)στο ταξιδι η μηχανη γινεται αυτοματη λογω ροπης, οπου με μια 6η ροπιαζει και αρπαζει πολυ καλα
9)πολλα κοκοψοψαρα εξτρα αν τα πληρωσεις κατι παραπανω...rdc, esa, antispin, υπολογιστη ταξιδιου, ενδειξη εξωτερικης θερμοκρασιας, ενδειξη ταχυτητων
5)ειναι κουκλα και εχει πολυ καλη φωτογενεια στις φωτογραφιες!!!!!

Πσιτ και η μηχανη....ΣΤΡΙΒΕΙ!!!!!!!