22-07-2010, 00:22
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη....
HONDA C90 84'
|
|
Απάντηση: Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS
O georgeP ηταν μεγαλο κεφαλαιο και σε αλλο forum,ασχετα αν εγινε οτι εγινε.Ειναι μεγαλος γνωστης,αντικειμενικος και λεει τα πραγματα με τ'ονομα τους.Αυτη ειναι η αποψη μου απο τα παρα πολλα post του,που εχω διαβασει και χωρις να τον ξερω προσωπικα.
Οσο για τον φιλο που εχει τον προβληματισμο της μεταβασης απο cbf σε gs,θα πω το εξης απλο.Ειναι πολυ δυσκολο φιλε μου σε αυτο εδω το forum,να βγαλεις ενα συμπερασμα.Το μονο που θα διαβασεις ειναι γνωμες.Γνωμες ομως οι οποιες θα ειναι υπερ στο να κανεις την αλλαγη που σκεφτεσαι χωρις δευτερη κουβεντα.Και ειναι λογικο αλλωστε.Και σε καποιο forum της honda να μπεις,θα συναντησεις ακριβως το ιδιο κλιμα,προς την αντιθετη πλευρα βεβαια.Αν μπεις στην διαδικασια να ρωτησεις 10 ανθρωπους,θα παρεις 10 διαφορετικες γνωμες,γι'αυτο λοιπον κανε αυτο που νομιζεις ΕΣΥ σωστο,και δες το και λιγο πιο ''ελαφρα'' αν θελεις.Βαλε διπλα-διπλα τα 2-3 υποψηφια για αγορα μηχανακια σου και αποφασισε ποιο σου αρεσει οπτικα μονο.Εφοσον προκειται για αγορα μεταχ/νου,κανε ενα καλο τεχνικο ελεγχο,και αγορασε το.Αν μη τι αλλο,θα εχεις αγορασει κατι που θα σε γεμιζει οπτικα!!!
Last edited by Ακιs; 22-07-2010 at 00:25.
|