View Single Post
Παλιό 22-07-2010, 15:33
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
Και στην καινούργια RT το γιαπωνέζικο βάλανε Γιώργο αλλά οι πληροφορίες μου λένε (και είναι και αξιόπιστες) οτι το κάνουν για οικονομία κόστους...
Στρατο μου,

ειτε ειναι για οικονμια ειτε για εργονομια λιγο ενδιαφερει!!! Δεν μπορει ολες οι μοτοσυκλετες του κοσμου ανεξαρτητως εθνικοτητας να εχουν εναν πολυδιακοπτη που απασχολει για τα φλας μονον το αριστερο χερι και η BMW να εχει για την ιδια εργασια ........τρεις!!!!!!!!!
Και μπορει οι πληροφοριες σου να ειναι αξιοπιστες αλλα κι αυτοι λενε αυτο που τους λενε απο τα κεντρικα, οι οποιοι με αυτον τον τροπο δικαιολογουν τα αδικαιολογητα τοσων ετων!!!!! Απο το 1985 υπαρχει αυτος ο διακοπτης, πρωτοεμφανιστηκε στα XLR 600 και σε ολα τα γιαπωνεζικα της εποχης αφου γιαπωνεζικη πατεντα ηταν μετα τον πηρε η Ντουκατι ακομα και η χαρλευ!!! Η BMW επεμενε στα δικα της!!!!

Σχώρνα με, δεν ειμαι ''πνευμα αντιρησίας'' κιας με λετε ετσι, ουτε θελω να πηγαινω κοντρα σε κανεναν αλλα καποια πραγματα οσο και να το θελουμε - εφοσον ολος ο κοσμος τα εφαρμοζει - δεν μπορουν να αλλαξουν επειδη το θελει η ταδε εταιρεια....οποια κι αν ειναι αυτη!!! Που στο φιναλε κι αυτη...εκει παει αφου ειδε κι αποειδε!....μαζι με τους άλλους!!!!!

Τέλος, σε ολα τα αυτοκινητα παλιοτερα υπηρχε αν θυμασαι ξεχωριστος διακοπτης για τα φωτα στο ταμπλο! Ακομα και μεχρι σημερα ξεχωριστος ειναι σε Μερσεντες, BMW (αν θυμαμαι καλα) και Φολκσβαγκεν γκρουπ (παλι γερμανοι, δεν ειανι τυχαιο νομιζω) ενω ολοι οι αλλοι ευρωπαιοι και γιαπωνεζοι χρησιμοποιουν απο το 1980 (Datsun 120Y) τον πολυδιακοπτη του λεβιε των φλας για φωτα, μικρη-μεγαλη σκαλα και φλας!!! με αποτέλεσμα να περνεις το βλεμμα σου απο τον δρομο και να σκυβεις αριστερα να βρεις τον περιστροφικο διακοπτη για να αναψεις τα φωτα!!!

Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα!!!!!!
Reply With Quote