View Single Post
Παλιό 23-07-2010, 00:42
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Τραγικό ρεκόρ στη Κρήτη

Παιδιά, πριν από καμμιά 25αριά χρόνια είχα πάει για κάμποσο καιρό στην Κρήτη με τη μηχανή.

Μού' φυγε η μαγκιά από την εγκληματικότητα και την ασχετοσύνη των Κρητικών οδηγών και από αυτά που έβλεπα στους δρόμους, μείωνα κάθε μέρα από 10χλμ/ω την μέση ταχύτητά μου για να μπορώ να προλαβαίνω να αντιδρώ σε αυτά που έκαναν και να επιβιώσω.

Ζωγραφισμένη είναι ακόμη στο μυαλό μου η εικόνα μπάρμπα μουστακαλή και αξύριστου με το αγροτικό του που κρόσσαρε την Εθνική από χωράφι πάνω από τη Σούδα και πλακωμένος στα φρένα καθώς σερνόμουν και έβλεπα ότι δεν θα τη γλύτωνα, είπα τουλάχιστον να σημαδέψω την πόρτα του να πέσω πάνω του να τον φάω κι αυτόν!!!

Εννοείται ότι και όλες τις υπόλοιπες φορές που την επισκέφτηκα παρ΄όλο που ήμουν πια προϊδεασμένος, καρδιοχτυπούσα πάλι... Και έχω βγάλει εισιτήρια να πάω στο χωριό μου τον άλλο μήνα $&%&*^&*^&!

Προσοχή, η Κρήτη είναι πολύ επικίνδυνο μέρος για όλους τους οδηγούς οχημάτων, όλες τις εποχές του χρόνου!!!
Reply With Quote