View Single Post
Παλιό 23-07-2010, 12:18
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Παλι Εμεινε απο Ντιζα.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sansiro.sugata Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα σε ολους!!

Μετα απο μια ομορφη βολτα που εκανε ο αδελφος μου , μεχρι την Αθηνα , κατα την διαδρομη , εμεινε η R1100Gs απο Ντιζα Συμπλεκτη....

Καλοκαιρι , μεσα στην ζεστη , στην μεση της Ολυμπιας Οδου... Καταλαβενετε...

Απο οτι μου ειπε , την πηγε μεχρι το εξουσιοδοτημενο , αναγκαστικα χωρις χρηση συμπλεκτη...

Εχουμε με τον αδερφο μου μια τεχνικη απορια , ποση καταπονηση δεχτηκε το κιβωτιο που εγινε χρηση χωρις συμπλεκτη?

Η Μηχανη Διανυσε Περιπου 40 χλμ χωρις χρηση συμπλεκτη , αλλα με ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ αλλαγες ταχυτητων , για εννοητους λογους.

Ευχαριστω!!
  • Παντα να εχεις μια ανταλλακτικη οριτζιναλ ντιζα μαζι σου για παν ενδεχομενο!
  • επειδη ισως να μην ειναι ευκολο να την α΄λλαξεις, οπως π.χ στο βαραντερο που χρειαζεται να λυσεις ολοκληρη την μοτο σχεδον να κανεις αυτο που λεει ο Κοστας-Πατρα, ενα απλο συρματιοσχοινο με βαρελακι στο πανω μερος του (στην μανετα) και ξεχωριστο σφικτιρακι για το κατω μερος!!! Γλυτωνεις χρονο, κοπο και συνεχιζεις το ταξιδι απροβληματιστα για παμπολλα κμ!
Αν ανεβαζες ταχυτητες στο κλεισιμο του γκαζιου αφου ειχες γεμισει καλα (οχι κοκκινα) την υπαρχουσα σχεση δεν εκανες ζημια σε αυτο το σταδιο!
Αν κατεβασες ταχυτητα με οποιοδηποτε τροπο ενεδεχωμενως να.........!!!

Εχετε κι ευαισθητα σαζμαν σαν των αυτοκινητων!!!

Ο καιρος θα δειξει!
Reply With Quote