24-07-2010, 00:45
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Λ Ε Ρ Ο Σ
Μoto: R 1150 GS Adv
- X9 125
|
|
Απάντηση: Κάρτα μέλους GSforum
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xenos
έλα βρε Ανδρέα.ναι το ξέρω απλά έχω κ μια απογευματινή δουλίτσα τώρα κ δεν έχω χρόνο..ελπιζω καπια στιγμη να ξελασκαρω κ να ερθω για καφεδακι καπου παραλιακα!!..όσο αφορά την ιδέα σου εσύ καλά έκανες κ την ποσταρες..κ ίσως να ειναι κ μια καλή ιδέα..απλά εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά..ξεκινήσαμε σαν μια παρέα κ τώρα έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για αυτοκόλλητα που θα μας "ξεχωρίζουν" απο τους άλλους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας..κ μιλάμε κ για κάρτες μεταξύ μας...να φανταστώ το επόμενο βήμα είναι να έχουμε καμία χειραψία κρυφή σαν τους μασόνους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας..  ...τι το περιπλεκουμε!!..φυσικα δεν λεω το θεμα να μην τρεξη..απλα εξέφρασα την γνώμη μου κ άποψη μου σαν ένας ανέμελος καβαλάρης! 
|
Φίλε Ξενοφώντα, συμμερίζομαι την άποψή σου και πιστεύω ότι έχεις δίκιο, θεωρώ όμως ότι η ύπαρξη ενός αυτοκόλλητου ή η κάρτα μέλους δεν αναιρούν τίποτα από όσα έγιναν η αιτία να δημιουργηθεί αυτό το Forum, πιστεύω ότι συνεχίζουμε να είμαστε μια παρέα και νομίζω πως είναι και ο βασικός λόγος που την έχουν κάνει τόσο μεγάλη. Για εμένα είναι τιμή να είμαι μέλος αυτής της παρέας, δεν ξέρω πως το αισθάνεσαι εσύ αλλά το να έχω τόσους φίλους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να με βοηθήσουν αν τους το ζητήσω, το να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα κι έναν τόπο να τα εκφράζουμε είναι υπέροχο και γι αυτό το λόγο θα ήθελα να έχω ένα αυτοκόλλητο το οποίο να καταδεικνύει ότι είμαι μέλος αυτής της παρέας και γιατί όχι να τη "διαφημίζω" .
Τώρα όσον αφορά την κάρτα μέλους έχει μια βάση αυτό που λες, αλλά με δεδομένο το συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό μελών μήπως η χρηστικότητά της όπως την εκφράζει ο Γιάννης (Mark), είναι πιο αποτελεσματική για εκπτώσεις και προσφορές ;
Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι το παραπάνω κείμενο είναι η άποψή μου επί του θέματος και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή ή αντιπαράθεση στα γραφόμενα του Ξένου ο οποίος μας έδωσε μια άλλη άποψη η οποία για να είμαι ειλικρινείς δεν είχα σκεφτεί και τελικώς μια ιδέα συζητάμε η οποία αν εφαρμοστεί ή όχι είναι καθαρά θέμα των μελών αυτής της παρέας.
Φιλικά πάντα !!!
Lerian.
|