φυσικά φίλε Lerian δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την μεριά μου.. συζήτηση κάνουμε όπως θα την κάναμε στο καφέ.!!!..μιλάμε για μια απλή κάρτα η" για μια κάρτα μέλους?..γιατί άμα μιλάμε για κάρτα μέλους τότε το θέμα μπορεί να πάει αλλού!!...μια απλή κάρτα δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά σε ότι έχει να κάνει σε αγορά ομαδικής!..καλιστα εγώ θα μπορούσα να δώσω την κάρτα μου σε έναν άλλο φίλο κάτοχο ίδιας μηχανής κ να πάει να κάνει χρήση της κάρτας μου αντί ε μου!!.για τα λάστιχα που πήγα κ άλλαξα είπα απλά το όνομα κ το επώνυμο κ έγινε οτι έγινε..δεν μου ζήτησαν ταυτότητα!..αυτή η κάρτα λοιπόν για να γίνει σωστά 100% θα πρέπει να έχει κ φωτογραφία του μέλους μας..οπότε καταλαβαίνεις οτι το πράγμα πάει αλλού!!κ επειδή αναφερθηκες κ στο αυτοκόλλητο..εγώ προσωπικά δεν βάζω τίποτα πάνω στην μπουμπού ούτε από συνεργεία ούτε από μαγαζιά ούτε από καράβια ούτε ομάδες.. τίποτα!!!...δεν ξέρω τι τρέλα κ τι απωθημένο κουβαλάει ο καθένας μέσα του το οποίο μπορεί να το ξεσπάσει πάνω στο δικό μου μηχανάκι...τι μου λέει οτι ένας "τυχαίος" βλέπει το αυτοκόλλητο από το δικό μας φόρουμ πάνω στην μηχανή μου κ δεν την στραπατσαρη επειδή είναι από άλλο φόρουμ ετσι για το γαμώτο!....άντε μετά εγώ να καταλάβω γιατί έγινε!....ελπίζω να με καταλαβαίνεις!!...φυσικά αυτό το θέμα με το αυτοκόλλητο είναι προσωπικό γούστο του καθενός άμα το θέλει η" όχι πάνω στην μηχανή του!