View Single Post
Παλιό 24-07-2010, 17:04
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Βιβλίο Ιστορίας Γ' Γυμνασίου: "Ελλάδα και Τουρκία διεκδικούν τα Ίμια"!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
... Η Τουρκία με 25 εκατ. Κούρδους στο εσωτερικό της, με Κεμαλικούς και Ισλαμιστές στα μαχαίρια και με χίλιες δύο αντιπάθειες για το θέμα των υδάτων του Τίγρη αλλά και της Αλεξανδρέττας με τους γείτονές της,πιστέψτε με δεν θέλει να ματώσει... Εμάς όμως ο τότε πρωθυπουργός μας επέλεξε να διαχειριστεί την κρίση της χώρας ...

Θα μου επιτρέψεις... αλλά δεν νομίζω πως θα ακολουθήσω το σκεπτικό σου. Επίσης η έκφραση "πιστέψτε με, εδώ είναι το φως" συνήθως εκνευρίζει. Μάλλον θα συνεχίζω να πιστεύω πως ο εκάστοτε πρωθυπουργός, γνωρίζει "κάτι παραπάνω" και θα εξακολουθώ να τον εμπιστεύομαι. Εκτός και είναι προδότης, αλλά και τότε μήπως εμείς δεν τον εκλέξαμε!??!!?

ΥΓ. Φυσικά καταλαβαίνω πως δεν εξαντλείται ένα θέμα με μία κορώνα, αλλά δυστυχώς δεν περισσεύει χρόνος για περισσότερα. Όπως ξέρεις στις ναυτιλιακές, ούτε το σπίτι σου δεν προλαβαίνεις να δεις... πόσο μάλλον να γράφεις κατεβατά στο διαδίκτυο!!!!
Πάντα με φιλική πρόθεση.

Κι εγώ πάντα φιλικά θα σου πω φίλε μου πως το "πιστέψτε με" δεν είναι τίποτε άλλο από έναν εμφατικό τρόπο έκφρασης. Τώρα πως το παίρνεις εσύ είναι άλλο. Εάν πιστεύεις πως ο εκάστοτε πρωθυπουργός μας "γνωρίζει κάτι παραπάνω" δικαίωμά σου όπως κι εμένα δικαίωμά μου είναι να πιστεύω πως δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πιόνι που τεχνηέντως ανέβηκε στην εξουσία για να παίξει τον ρόλο που του έδωσαν ή στην καλύτερη πως είναι τόσο άσχετος που υποτάχθηκε αμέσως στις ξένες επιταγές για να μην χάσει την θεσούλα του. Όσο για τα υπόλοιπα, με κάλυψε ο gemara.
Reply With Quote