View Single Post
Παλιό 25-07-2010, 20:24
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Κάρτα μέλους GSforum

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο και είμαστε τόσο ταπεινοί μπροστά στα λόγια διάσημων ανδρών οι οποίοι είχαν/έχουν τη δύναμη και την ικανότητα να περιγράψουν στο ακέραιο τις προθέσεις και τη ψυχοσύνθεση των ανθρώπων.
Ζηλεύω την ικανότητα αυτή να μπορούν να κρίνουν αλλά και να κρίνονται μέσα από τον δόκιμο, παραγωγικό διάλογο.
Ζηλεύω το γεγονός ότι έχουν την ικανότητα να γίνουν αντιληπτοί και να μεταδώσουν τα επιχειρήματά τους στους συνομιλητές τους όπου οι πιθανές παρεξηγήσεις είναι αφορμή για γόνιμη αντιπαράθεση.
Προσωπικά δεν έχω ακόμα αναπτύξει τέτοιες ικανότητες μεγάλων αντρών και η τοποθέτησή μου στο συγκεκριμένο θέμα εδώ θα ήθελα να μην παρεξηγηθεί. Εάν θεωρήθηκε προσβλητική η γραφή μου παρακαλώ όπως λάβετε τη διαβεβαίωσή μου ότι δεν ήταν κατευθυνόμενη εκ του πονηρού.
Πραγματικά απορώ με το τί μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου όπου η πρότερη συμπεριφορά μου αλλά και η σαφής παρελθούσα υποστήριξή μου σε κοινά μας θέματα, δεν είναι τελικά εγγύηση και διαβατήριο για το παρόν και το μέλλον μου στη συγκεκριμένη παρέα, θεώρησα λοιπόν ότι θα γίνονταν αντιληπτές οι αγνές και μόνο προθέσεις μου.
Το συγκεκριμένο θέμα/πρόταση το θεώρησα αφορμή να ανοίξει λίγο το μυαλό και ο ορίζοντάς μας σε θέματα πέραν της βόλτας/μπύρας/ημισυνθετικών λαδιών ή τηγανόλαδων και δεν περιλάμβανε επ ουδενί τη πρόθεση να θίξω σπίτια και υπολείψεις....

Αν απορείτε με τη διάθεσή μου προς απολογία ένα ζεστό Κυριακάτικο απόγευμα σημαίνει ότι έχετε αντιληφθεί ότι έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Εάν η καλοκαιρινή ραστώνη δεν σας επιτρέπει (που είναι λογικό μετά από έναν δύσκολο χειμώνα) να μελετήσετε το θέμα παρακαλώ όπως προσπεράσατε διότι και εγώ εδώ θα σταματήσω, θα σιωπήσω θεωρώντας τα θέμα (τουλάχιστον από τη πλευρά μου) λήξαν...
Reply With Quote