26-07-2010, 09:59
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
|
|
Απάντηση: Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS
δεν μπορουμε να λειψουμε ενα τριημερο και ξεσαλωνεις!
παλιοπαιδο!
[quote=GeorgeP;188497]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
- οχι κακος δεν ειμαι!!!!!
με θεωρουν κακο γιατι δεν τους αρεσει η αληθεια και διοτι δεν θελουν ουτε να την ακουν (την αληθεια) αλλα ουτε και να την βλεπουν (στριβουν γωνια οταν συναντιονται)
- Πώς εισαι μια χαρα? αν δεν ξερεις τι υπαρχει στην αντιπερα οχθη πως ξερεις οτι ειανι καλυτερα στην δικη σου μερια?
- Ασε, αυτο το τελευταιο συμβαινει συχνοτατα σε πολλους!! Κεντρα τροχων, abs.... ειπαμε unstoppable!!!!!
|
εχω οδηγησει,εχω διαβασει,εχω ακουσει...αρκει!
αν ξεκινας μια σχεση με μια ωραια γυναικα και επειδη ακριβως ειναι ωραια θεωρεις δεδομενο οτι θα σου φαει λεφτα...τοτε φιλε μου το χεις χασει το παιχνιδι,οχι μονο θα σου φαει αλλα δε θα τη ...γλεντησεις κιολας!
α και που σαι!απο καμια ####αρα δεχομαι να μου κανει σεξ...και ανελεητο μαλιστα!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Μηπως εισαι μπαμ και κατω? τιποτα χαδακια, προκαταρκτικα του μισαωρου παιζουν ¨η πας κατευθειαν στο ψητο????
Παντως εμενα που τηρω ευλαβικα τα ''μισαωρα'' μου μονον το ταβανι δεν κοιτάζει!!! Οι στροφες ανεβαινουν και η αστυνομια εχει επεμβει κανα δυο φορες να μας βαλει στην ταξη..... (εμενα και το διτροχο μου εννοω!!)
|
σε ενα μπαζο που με το ζορι θα εριχνες <<εναν>>...αντε κανε εσυ προκαταρκτικα...!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
καλα, οταν μας συντροφεψεις σε καμια βολτα ελα να σου δειξω πως η ''ξενερωτη'' ξυνει μαρσπιεδες, πεφτει απο στροφη σε στροφη και γενικα κανει πραγματα ανομολογητα και extreme!!!! αρκει να της το ζητησεις!!
Ελα να σου δειξω πως κυλιεται στα βρωμικα σεντονια φτηνων ξενοδοχειων (λεγε με χωμα) αρκει να ξερεις τα κουμπια της...τα οποια βεβαια πρωτα πρέπει να ανακαλυψεις!!!!
Ασχολεισου λιγο μαζι της και θα διαπιστωσεις πως.... ουτε η καλυτερη πορνοσταρ δεν τα κανει αυτα!!!!!!
και κατι τελευταιο..... το καλο γα.........ι ξεκιναει παντα απο τον αντρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
περι ορεξεως... κολοκυθοπιττα!
|