View Single Post
Παλιό 26-07-2010, 23:21
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: 1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Να γράψω ακόμα και μερικά σκόρπια πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό.

- Η διαμονή μας έγινε στον ξενώνα "Κερασιές" τον οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα και στον πιό απαιτητικό συμφουρίτη, στοιχεία από εδώ

- Τα μέρη είναι καταπλητικά και παρότι σιγά - σιγά αρχίζουν να τουριστικοποιούνται - η Εγνατία οδό θα βοηθήσει πολύ σε αυτό - είναι σκόμα πολύ "γνήσια" και οι άνθρωποι φιλόξενοι, καλόκαρδοι και φιλικοί.

- Κρύο, ενώ όλη η Ελλάδα έβραζε, εκεί το βράδυ είχε 18 βαθμούς και πολλές καμινάδες κάπνιζαν για να σπάει η υγρασία...

- 1200 χλμ με εκατό ευρώ και μέση τιμή 1.55 νομίζω είναι μία χαρά κατανάλωση με δεδομένη την χαλαρή οδήγηση.

- Το GS είναι πράγματι καταπληκτικό μηχανάκι, μετά από τόσα χλμ την Δευτέρα το πρωί δεν ήμουν καν πιασμένος, λαδάκι δεν έκαψε σταγόνα και τα φρένα του όποτε τα χρειάστηκα σε κανά 2 στροφές που πήγαινα για "αγορά οικόπεδου" ήταν εκεί για φέρουν την κατάσταση στα ίσα με πολλά περιθώρια διόρθωσης...

- Δεν είδα σε όλη την διαδρομή κανένα εκδρομικό μηχανάκι-α, μάλλον όλοι την είχαν κάνει για παραλίες.

- Τέλος πρέπει να πάμε εκεί πάνω για χωμάτινες βόλτες, απαραίτητες όμως 2 διανυκτερεύσεις μιας και τα χιλιόμετρα είναι πολλά.

Καλό υπόλοιπο καλακαιριού σε όλους...
Σσσσσσσσσσσσσσσσ...........
αν σε ακουσει ο γιωργος,θα πεσει πολυ spam στην εκδρομουλα σας
πρεπει να περασατε πολυ καλα,παντα τετοια φιλαρακι...
οσο για την χωματινη.......ψηνεται
Reply With Quote