View Single Post
Παλιό 27-07-2010, 10:38
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Tελικα τι πολιτευμα εχουμε?

Αυτή την εποχή ζούμε το ξεκαθάρισμα των περιβόητων "πελατειακών" σχέσεων. Πρώτα απ΄ολα βλέπετε ότι λίαν συντόμως θα υπάρχει η διευρυμένη αρχή του Περιφεριάρχη. Ο καιρός που ο τοπικός κοινοτάρχης και κατόπιν δήμαρχος που εξυπηρετούσε τα τοπικά "συμφέροντα" με απευθείας αναθέσεις έργων σε κολλητους/συγγενεις/φίλους, θα περάσει ανεπιστρεπτί.
όλοι θα λένε ότι δεν έχουν πρόσβαση στα "υψηλά" κλιμάκια και μάλλον θα πρέπει όλοι να διεκδικούν τις προμήθειες μέσω διαγωνισμών...
Αυτό εξυπηρετεί όλους τους διοικούντες διότι θα ρίχνουν τη μη εξυπηρέτηση φίλων στο απρόσωπο γραφείο ενός Περιφερειάρχη.
Να ξέρατε πόσο εξυπηρέτησε τους βουλευτές ο νόμος Πεπονή για το ΑΣΕΠ....
Επειδή λοιπόν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι,το ίδιο το ψάρι φρόντισε να ξεβρωμίσει μόνο του, όχι τόσο για το "ηθικό" της υπόθεσης αλλά περισσότερο διότι τα αιτήματα είχαν καταντήσει υπερβολικά πολλά και ανεξέλεγκτα.
Η ευθύνη λοιπόν περνάει σε εμάς να ζητάμε και να διεκδικούμε το κάθε τι που μας αναλογεί ή τουλάχιστον να διεκδικούμε ό,τι μας έχουν υποσχεθεί.

Εχτές έβαλα αναγκαστικά S.Unleaded και απόρησα πόσα αποθέματα έχουν πια τα βενζινάδικα σε S.Unleaded .....η απάντηση είναι προφανής αλλά ο αρχικός μου θυμός και η καταγγελτική μου διάθεση πλύθηκε στη χτεσινή νεροποντή.
Το βράδυ πήγα για ποτό στο Γκάζι και απόδειξη δεν είδα πουθενά και όταν εμμέσως τη ζήτησα δεν μου έδωσαν καμία σημασία....
Και στις δύο λοιπόν περιπτώσεις φέρθηκα ανόητα και με θεωρώ ασυνείδητο καταναλωτή. Όσο παραμένω έτσι, προκοπή αυτό το κράτος δεν θα δει διότι ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μου μεταφέρεται μέσω της ψήφου μου και στα ανώτατα διοικητικά κλιμάκια της χώρας μας.
Το θετικό βέβαια είναι ότι τουλάχιστον κατ' αρχήν προβληματίζομαι... Ελπίζω σύντομα να περάσω/περάσουμε στο επόμενο στάδιο όπου η κοροιδία δεν θα περνάει έτσι απλά και όπου αυτή θα παρατηρείται, να γνωρίζει ο κοροιδεύων ότι κάπου εκεί τριγύρω παραμονεύει η δαμόκλειος σπάθη της καταγγελίας...
Reply With Quote