View Single Post
  #15  
Παλιό 28-07-2010, 10:30
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: kαρτα θορυβου για μηχανες..........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ μιλώ για το κίνητρο τους που δεν είναι η ασφάλεια και η ηχορύπανση αλλά το "μαρούλι".
Νόμος για τις εξατμίσεις υπάρχει και σήμερα όπως και για τους καταλύτες αλλά δεν εφαρμόζεται, τι θα αλλάξει δηλαδή με την κάρτα θορύβου πέρα από το ότι θα την πληρώνουμε και εμείς που ποτέ δεν έχουμε βάλει κομένη εξάτμιση.
Σταυρο δεν εφαρμοζεται διοτι μετρησεις θορυβου σε ανοικτο χωρο δεν μπορουν να γινουν. Γιαυτο και το περνανε στα ΚΤΕΔ!!

Τεχνικως να σου εξηγησω οτι ο καταλυτης αν δεν κοπει στην μεση και τα κομματια του δεν ελεχθουν απο χημικο δεν μπορει να διαπιστωθει η κατασταση του!
Και για να σε προλαβω η καρτα καυσαεριων που βγάζεις ελεγχει το διοξειδιο και το μονοξειδιο!! βενζολιο, θειο, καπνο κ.λ.π. δεν υπαρχει τροπος να μετρηθει!! Γιαυτο και τα παλια αυτοκινητα που εκαιγαν την μολυβδουχα σουπερ τωρα καινε αμολυβδη με LRP που την αντικατεστησε, και ολα παιρνουν καρτα καυσαεριων, διοτι ενω το βενζολιο βγαινει ελευθερο στην ατμοσφαιρα (αφου δεν υπαρχει καταλυτης) εν τουτοις τα οργανα ανυχνευσης ρυπων δεν το ανυχνευουν!!
Reply With Quote