View Single Post
Παλιό 28-07-2010, 12:38
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ?

Καταρχάς θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.....να ξαναπώ ότι η honda σαν εταιρεία με έχει ξενερώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια....και αν και Gsakias τρελαμένος .....ήμουνα ...είμαι ....και θα είμαι κολλημένος με την πράσινη εταιρεία των ninja.....

Στο θέμα μας τώρα.....

Varadero:κανένας μα κανένας που δεν έχει οδηγήσει το varadero δεν μπορεί να εκφέρει άμεση άποψη σε ότι αφορά ,την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας,τα φρένα της,πως είναι σε ακραίες συνθήκες,τι λέει απο άνεση, τι λέει απο γκάζι,αν ζορίζεται στο δικάβαλο κτλ κτλ

Εγώ είμαι "απόλυτος" στην εξής άποψη....το varadero θέλει άμεση αλλάγη...να φύγει απο την αγορά...μου θυμίζει μηχανάκι παλαιό....βγήκε πούλησε και τέλος.....εγώ θέλω η Honda να βάλει ένα καινούργιο varadero κατασκευασμένο απο την αρχή...τόσο μηχανολογικά όσο και σχεδιαστικά.Θέλω να δω καινοτομίες πάνω στη μηχανή...έλω να δώ ένα όμορφο μηχανάκι με ένα καινούργιο κινητήρα αξιόπιστο και γρήγορο...θέλα να δω περιφερειακά κομμάτα που να αξίζουν τα λευτά τους και να κάνουν την διαφορά!!

Δεν περιμένω τπτ λιγότερο απο τημ μεγαλύτερη εταιρεία μοτοσυκλετώ ανα το κόσμο....κι απορώ γτ ακόμα δεν το έχουν κάνει!!!

Αν ήμουνα στη θέση οποιουδήποτε αγοράστη της κατηγορίας δεν θα πέρναγα καν απο τη honda να μου πουλήσει ένα μηχανάκι του 2000?? γεν έτη 2010.......

Μακάρι να βγάλει γρήγορα κάτι καλό...αυτό μας δίνει σε όλους εμας περισσότερες επιλογές και κάνει και καλό στον ανταγωνισμό!!!

Απορείες άμεσες για τη μηχανή ....ελπίζω αμερόλυπτες να δώσουν οι χοντάκιδες της παρέας!
Reply With Quote