Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες αυτα!! Ναι συμφωνουμε ολοι για αυτο που λες!! εκει που διαφωνουμε ειναι αν πρέπει να πληρωνουμε τα διοδια για να φτιαχτει ο δρόμος ¨η να φτιαχτει πρωτα και μετα να πληρωσουμε!!!
Το δευτερο ερωτημα ειναι γιατι τοσα χρονια πληρωναμε διοδια ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ για να φτιαχτουν δρομοι αλΛα και ο υπαρχον δρόμος, πραγμα που ΔΕΝ γινοτανε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ, ενω τωρα που πηρε τον δρομο ιδιωτης ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΣΗΡΑΓΓΕΣ Κ.Λ.Π αρνουμαστε να τον πληρωσουμε για να τελεσφορισει ολο το εργο μεχρι το 2011!!!
Απαντηση: Γιατι ειμαστε ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! Κιαυτο το εχω ξαναπει για το ιδιο θεμα!!!
Οπου βρισκουμε ευκαιρια λεμε ''δεν πληρωνω γιατι ετσι γουσταρω'' ειδικα αν υπαρχουν πισω μας σωματεια, συνδικαλιστες κ.λ.π!! Γιατι απο μονοι μας δεν θα το καναμε ποτε!! ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!
|
Γιώργο στα έχω εξηγήσει και από κοντά αλλά ή δεν τα θυμάσαι ή δεν θέλεις να τα θυμάσαι.Για εμάς που είμαστε κάτω απο το αυλάκι και έχουμε δεινοπαθήσει με τον σκατόδρομο τόσα χρόνια άσε μας ν΄αντιδράμε και υπάρχουν λόγοι ,λόγοι προηγούμενον χρόνων.Οσοι θέλουν ν'ανοίξουν τα μάτια τους λίγο παραπάνω ας ανατρέξουν μέσα στις σελίδες του internet πατώντας :ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ και θα καταλάβουν .Τόσα χρόνια που πλήρωνα τα λεφτά αυτά που πήγαν?Οφειλαν να τα επιστρέψουν ξανά στον Έλληνα φορολογούμενο φτιάχνοντας άψογους δρόμους?Αντί αυτού σκάνδαλα -σκάνδαλα και από τους μεν και από τους δεν,και στο κάτω κάτω εγώ Τράπεζα για να δανείσω τον κάθε μεγαλοεργολάβο δεν θα γίνω.
Σταματάω τους κοιτάω με κοιτάνε γκαζιά και συνεχίζω τον δρόμο μου.Δεν θα κάτσω να εμπλακώ ούτε σε χαρτούρα ούτε σε οτιδήποτε άλλο,τους γράφω στα @@ μου.
Αγαπητέ Γιώργο και Παναγιώτη με πολλή αγάπη θα μου επιτρέψετε να σας επιστρέψω τον χαραχτηρισμό Τσάμπα Μάγκες.