Αρχική Δημοσίευση από kostas-patra
χρησιμοποιώ την εθνική οδό πατρών κορίνθου πάνω από 20 χρόνια, από τότε που πρωτοπήρα μηχανάκι στα χέρια μου
πλήρωνα συστηματικά μέχρι το 2007, ενώ διάβαζα κατά καιρούς στην εφημερίδα για στατιστικές που έλεγαν πως είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να σκοτωθεί κάποιος ιδίως αν τον τρώει το χέρι ή το πόδι του
κάποτε κάποιος αναφέρθηκε σε μια παράξενη συμπεριφορά των ξένων οδηγών να μην πληρώνουν γιατί δεν συμμορφωνόταν η συγκεκριμένη οδός με τα ευρωπαικά κριτήρια , ώστε να μπορούν να θεσπιστούν διόδια
έχω να πληρώσω στο συγκεκριμένο τμήμα είτε από κόρινθο είτε από πάτρα, πάνω από 2.5 χρόνια
έχω συμπληρώσει καμιά 20 φόρμες αδυναμίας καταβολής διοδίων με την επισήμανση άρνησης στο πεδίο της υπογραφής, μιας και δεν προβλέπεται από την παραχωρησιούχο εταιρία φόρμα άρνησης καταβολής διοδίων, ούτε επιτρέπει στους υπαλλήλους-ελεγκτές της να παραλαμβάνουν ανυπογράφως κάποιο έντυπο που να εξηγεί τις θέσεις και τους λόγους κάποιου που αρνείται να πληρώσει, παρά μόνο καλή τη πίστι εσωκλείουν τα προσκομιζόμενα έντυπα ως επισυναπτόμενα
η ανάδειξη ενός καταναλωτικού δικαιώματος είναι θεμιτή έστω και αν προέρχεται από πολιτικώς εκμεταλευόμενη κατεύθυνση
ο δρόμος αυτός είναι δικός μου, όσο και δικός σου όσο και του καθενός φορολογούμενου
κάποιοι πουλημένοι πολιτικοί θεώρησαν πως αφού ήταν άχρηστοι να φτιάξουν ένα μεγάλο έργο, όπως της νέας χάραξης της πατρών κορίνθου και όχι μόνο, ξεπούλησαν την άδεια χρήσης στην παραχωρησιούχο εταιρία για να εισπράττει διόδια για αρκετά χρόνια μετά το πέρας των εργασιών και την παράδοση του δρόμου στο κοινό, μαζί με την συντήρηση της οδού μέχρι τότε
για να το ξαναπάρω από την αρχή:
έχω έναν δρόμο που του έχω βάλει διόδια για 30 χρόνια
στα 28-29 χρόνια, λίγο πριν καταργηθούν τα διόδια, με τις ελάχιστες έστω παρεμβάσεις συντήρησης, σε ένα δρόμο που ουδέποτε υπήρξε εθνική οδός με αντίστοιχες προδιαγραφές, κάποια καθάρματα προδότες παραχωρούν την χρυσή αγελάδα και την άδεια άμελξής της σε μια ιδιωτική εταιρία, προκειμένου να της φτιάξει ένα μεγαλύτερο σταύλο, ένα μεγαλύτερο χωράφι και καλύτερες συνθήκες θανάτου ή διαβίωσης
το παράξενο είναι πως η επένδυση της ιδιωτικής εταιρείας θα έπρεπε να αποσβένεται μετά την παράδοση των παραπάνω προδιαγραφών και όχι πρίν, άρα εκεί που το γάλα είχε ένα γίουρο πριν, πως θα δικαιολογηθεί η προστιθέμενη αξία;
φαντάσου το εξής παράδειγμα:
είσαι σε ένα νησί που έχει δυο παραλίες, μια μικρή και μια μεγάλη
έπεφταν βράχια και έιχες βάλει ένα αντίτιμο για να μπορείς να συντηρείς και να προστατεύεις την παραλία
η μικρή ήταν ελεύθερη
για να γίνει καλύτερων προδιαγραφών η μεγάλη παραλία κάποιος είπε για ανατινάξεις, διανοίξεις και ευρυχωρία
όλα καλά
θα γινόταν τακτικός καθαρισμός της παραλίας, θα υπήρχαν ξαπλώστρες, θα υπήρχαν σκίαστρα και φώτα για το βράδυ, θα υπήρχαν υποδομές
τότε θα έπρεπε να πληρώσουν ένα μεγαλύτερο αντίτιμο οι νησιώτες αλλά δεν θα υπήρχε θέμα, αφού θα ταν για το καλό τους
η ετιαρεία που το ανέλαβε διπλοτριπλασίασε το αντίτιμο ενώ τους προσέφερε μια μικρότερη παραλία από πρίν, κάτω από τα βράχια, μέσα στο γιάπι, μέσα στον κίνδυνο, διχως περιθώρια, ο ένας στα πόδια του άλλου και ζητούσε να πληρώσουν οι λουόμενοι το αυξημένο αντίτιμο, γιατί το έργο θα κόστιζε
μα κάποιοι σκέφτηκαν, γιατί να πληρώσουμε κάτι δυό φορές, αφού κάθε φορά που θα βουτάμε όταν ολοκληρωθεί θα πληρώνουμε αγογγυστα τότε; γιατί να το προπληρώσουμε
είπαν κάποιοι να μην ξαπλώνουν στις σιδεροκατασκευές και στου εργοταξίου το αμμοχάλικο, αλλά είπαν μπαίνουμε, απλώνουμε την πετσέτα μας και αφήνουμε τον δικαστή να βγάλει απόφαση
στο θέμα μας
έγιναν ασφαλιστικά μέτρα και δεν δικαιώθηκαν οι πολίτες ή η κίνηση πολιτών, πες το όπως θές
έγινε το δικαστήριο και βγήκε μια αμφίσημη απόφαση, σχεδόν δελφική , που τίποτα δεν έλεγε και όλους τους αδικοδικαίωνε
η απόφαση έλεγε πως δεν ήταν κανένας πολίτης υποχρεωμένος να πληρώσει, αφού αποδείχτηκε ο ισχυρισμός τους οτι το εν λόγω οδικό πέρασμα μόνο εθνική οδό ευρωπαικών προδιαγραφών δεν είναι, η πατησίων μπορεί να ναι ή η συγγρού, η Ε.Ο. πατρών κορίνθου δεν είναι
από την άλλη η κατάργηση των διοδίων δεν αποφασίστηκε γιατί το διακστήριο έλαβε υπόψην του την σημαντικότητα του έργου, την μελλοντική ωφέλεια του τόπου και την ασφάλεια των διερχομένων καθώς και τον κίνδυνο υπαναχώρησης της παραχωρησιούχου εταιρείας, αφού ένα βασικό σκέλος της χρηματοδότησης του έργου θα προερχόταν μέσω προδοτικών κατ εμέ ενεργειών, συμφωνιών και υπογραφών από πολιτικά χαμερπή ζωντόβολα
τι γίνεται τώρα.
η εταιρεία παράγει έργο, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, έχει την τεχνογνωσία, τα μηχανήματα και το ανθρώπινο δυναμικό για να φέρει την αποστολή-εργασία της εις πέρας
μπράβο της
κομμάτια ασφαλτοτάπητα σαν κακά κομμάτια ενός εγκληματικού παζλ, αλλάζουν καθημερινά
καλό αυτό
ο δρόμος έχεις περιοριστεί από μιάμιση λωρίδα σε μισή το πολύ, με δίχτυα, κώνους, νεροτουβλέτες και τσιμενοδιαχωριστικά
αυτό είναι εγκληματικό, δηλαδή, έναν κακό δρόμο τον κάνεις γιαπί, άρα χειρότερο, αντί να τον κλείενις για μερικές εβδομάδες, να τον δουλεύεις απρόσκοπτα και να τον παραδίδεις τμηματικά έτοιμο
οι υπάλληλοι εκτός δύο εξαιρέσεων, ένα κάθαρμα σε κάθε μεριά, που ακόμα δεν έχω πετύχει εγώ ,μόνο κοπελιές που τους κάνουν τους χωροφύλακες, είναι ευγενέστατοι, σου προωθούν την γραμμή της εταιρείας, σου παραδίδουν ένα ενημερωτικό εκφοβιστικό μερικώς κείμενο της εταιρείας με επιχειρηματολογία δημοτικού για την υποκίνηση της κίνησης πολιτών και την επιφύλαξη οτι κάποια στιγμή θα επιβληθεί το μεγάλο πρόστιμο
ως ώρας, έχω διέλθει πάνω από 40 ή 50 φορές, ένα χαρτί δεν έχω λάβει στα χέρια μου από την εταιρεία. η εταιρεία δεν θα μπεί στην διαδικασία να κινηθεί δικαστικά για τα 50ε του καθενός, αλλά μπρός στον κίνδυνο να υπάρξει αθωοτικήγια τον πολίτη και καταδικαστική γι αυτήν απόφαση, κρατάει τα νομικά της σκυλιά δεμένα
δεν σώζομαι από ένα ή δύο ή 50 ευρώ το χρόνο
αν κάτι γίνεται, είναι γιατί σε δουλεύουν μπροστά στα μούτρα σου ψιλό γαζί, φέρνεις δηλαδή κάποιον στο σπίτι σου να σου αλλάξει τα πλακάκια, συμφωνείτε μια τιμή και αφού σε βάζει να κινεσαι μέσα στο γιαπί, θ΄λεει και μεροκάματο ξεχωρα και αυτό είναι άνω ποταμών
αν οι πολίτες βγάζουν το φίδι από την τρύπα;
ναι, είναι αλήεθια, αν και οι μηνυτήριες αναφορές κατατέθηκαν αν θυμάμαι καλά από αμφότερους τους δικηγορικούς συλλόγους πατρών και αθηνών
αν οι πολίτες είναι τσογλάνια;
αυτό το αφήνω ασχολίαστο, αλλά τσογλάνάκι είανι οντως ο τύπος στο βίντεο
και κάτι ακόμα: ο δρόμος δεν ανήκει στην παραχωρησιούχο εταιρεία, μόνο της έχει επιτραπεί η άδεια χρήσης, σαν να λέμε της έχει νοικιαστεί, γι αυτό και δεν μπορεί η αστυνομία να προβεί σε καταγραφή παραπτώματος, για την άρνηση πληρωμής διοδίων
αυτά τα λίγα από την μεριά μου
δεν επιθυμώ να πάρω κόσμο στο λαιμό μου, μπορεί οι δον κιχώτες να πληρώσουν τελικά τους ανεμόμυλους, αλλά ρε πούστη, έστω μια φορά να αντιταχθούμε σε κάτι προκλητικά άδικο και το άδικο δεν είναι της εταιρείας το κέρδος, αλλά εκείνα τα προδοτικά χέρια που δεν τιμούν τις καρέκλες που κάθονται
|