Απάντηση: Δεν πληρώνω διόδια!!!
βρε πανάθεμά σε , παράθεση στο κατεβατό; φαντάσου και αν το πιανες σημείο σημείο!!!!
το λοιπόν:
1. η άγνοια ενός δικαιώματος, δεν συνηγορεί συννενοχή
αν κάτι δεν το ξερες, το βρήκες και νόμιζες οτι έτσι είναι και σε κάποια στιγμή είπες να το ψάξεις καλύτερα , εξαιτίας όποιας αφορμής, δεν σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσεις να μην το διεκδικείς, αλλά το αντίθετο. έστω οτι κάποιος έχει έχει καταπατήσει κάτι το οποίο δεν γνώριζες οτι είναι δικό σου. από τη στιγμή που το μαθαίνεις ξεκινάς την διεκδίκηση παντός νομίμου δικαιώματός σου
2. καλέ μου φίλε και συνοδοιπόρε, δεν ξέρω πότε έκανες τελευταία φορά την διαδρομή αυτή, από την παλιά και την καινούρια, εγώ την κάνω τουλάχιστον δυό φορές τον μήνα, πότε από την παλιά και πότε από την χειρότερη
το συμπέρασμα μου είανι το εξής:
η παλιά εθνική όντως περνάει μέσα από χωριά, από μικρές πόλεις, από χωράφια, από τα εμπορικά κέντρα πόλεων, έχει που και που φανάρια, διασταυρώσεις και γενικώς δεν έχει ανοιχτό δρόμο πουθενά
αλλά έχει ένα καλό
έχει μια λωρίδα κυκλοφορίας ΟΛΟΚΛΗΡΗ για κάθε ρεύμα, ΣΥΝ μισή βοηθητική
αν κάνεις συγκεκριμένα το τμήμα αίγιο σελιανίτικα, από πάνω και από κάτω και προτιμήσεις το πάνω, κακώς θα σου λεγα ρισκάρεις την ζωή σου
και δεν είναι για τα λεφτά
πιστεύω ακράδαντα πως όποιος κινείται στην παλιά εθνική οδό είναι πιο ασφαλής, γιατί δεν μπορείς να αναπτύξεις μεγάλες ταχύτητες, έχεις όλους τους παραπάνω φόβους που έγραψες και έγραψα και αν τύχει και ένα φορτηγό σε πάει καροτσάκι δεν ξεμπερδέυεις με τίποτα, ουρά χιλιομέτρων, ενώ στην ο θεός να την κάνει νέα, βρίσκεις που και που ένα παραθυράκι για να το σανιδώσεις , να προσπεράσεις και αν ο αρχάγγελος παίζει ζάρια με τον βαρκαροχάρο μπορεί και να την γλυτώσεις
3. από ευρώπη έχω ταξιδέψει στην ιταλία και στη βουλγαρία. δεν έχω γνώση του καθεστώτος ιδιοκτησίας των εθνικών δρόμων και θα θελα να μου απαντήσεις εσύ την ερώτησή σου, γιατί δεν γνωρίζω
αλλά μπορώ να σου αντιγυρίσω το ερώτημα, αν και είναι ρητορική η ερώτηση:
υπάρχει αντίστοιχης ποιότητας δρόμος κάπου στην ευρώπη που να σε υποχρεώνουν να πληρώσεις διόδια για να περάσεις; ή απλούστερα, υπάρχει κεντρικός εθνικος οδικός άξονας σε ίδια κατάσταση, με η δίχως διόδια; θυμήσου οτι η πάτρα με το λιμάνι της είναι η κεντρική πύλη προς την ευρώπη ακτοπλοικώς, μαζι με την ηγουμενίτσα, όχι οτι δεν το ξέρεις
επί της παρατήρησης:
αν ψηφιστεί νόμος και έχει αναδρομική ισχύ και χρειαστεί να πληρώσω, αναγκαστικά θα κινηθώ παρέα με όλους τους αντιφρονούντες δικαστικώς, μέχρι να βρεθεί μια άκρη, μιας και ζούμε σε μια χώρα που το σύνταγμα καταπατείται κατα το δοκούν και ψηφίζονται αντισυνταγματικοί νόμοι
σχετικά με το αν οι γερμανοί είναι πιο έξυπνοι, δεν θα το λεγα αν κρίνω από τα κιβώτια 259 getrag και τις λύσεις που έχουν κατα καιρούς δώσει στην γραμμή παραγωγής των μηχανών που τόσο μας παιδεύουν
πιο τεχνοκράτες και καλύτεροι στο μαρκετινγκ σίγουρα
και ξεκαθαρίζω κάτι, η εταιρεία κάνει την δουλειά της και καλά κάνει. το πρόβλημα το χουμε εμείς οι νυκοκυραίοι με τους διαχειριστές μας, για να το πώ λαικίστικα
κάποιος τα παίρνει από τον βυτιοφορέα και μας βάζουν να πληρώσουμε για 1000λίτρα γέμισμα τη φορά, όταν ακόμα και τώρα που μιλάμε η δεξαμενή μας είναι 500άρα και ο σχεδιασμός για την αγορά της νέας θα γίνει σε μερικά χρόνια
κάποτε στην φάση ανοικοδόμησης της γερμανίας, μετά τον πόλεμο που προκάλεσε, οι γερμανοί δούλευαν μια ώρα παραπάνω αμισθί προκειμένου να προκόψουν την χώρα τους.
τέτοιες θυσίες δεν μπορείς να τις ζητήσεις από τον έλληνα, προκειμένου να προκόψει μια επιχείρηση, που είναι σίγουρο οτι θα βγάλει κέρδη. δεν μπορείς να πληρώνεις με μπουρμπουάρ την ταλαιπωρία, αυτό λέω
ας κλείσει ο δρόμςο για τις νταλίκες, όπως γίνεται τα καλοκαίρια και στις γιορτές στις εξόδους, να κατευθύνονται από την παλιά εθνική, να υποχρεωθεί η κατασκευάστρια εταιρία να ακολουθήσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, επιταχυμένο, προσλαμβάνοντας μεγαλύτερο στόλο συνεργείων ώστε να απολάβει γρηγορότερα και οι καταναλωτές καλύτερες υπηρεσίες
το γεγονός οτι δεν κατευθύνεται όλος ο κόσμος από την παλιά, αλλά από την χειρότερη εθνική οδό, είναι οτι σε μεγάλα τμήματά του η διάνοιξη δεν είναι επικίνδυνη και η κυκλοφορία γίνεται με ενδιάμεσο διάζωμα
συμμάζεμα χρειάζεται
|