View Single Post
Παλιό 28-07-2010, 18:31
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Δεν πληρώνω διόδια!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από S.T Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο στα έχω εξηγήσει και από κοντά αλλά ή δεν τα θυμάσαι ή δεν θέλεις να τα θυμάσαι.Για εμάς που είμαστε κάτω απο το αυλάκι και έχουμε δεινοπαθήσει με τον σκατόδρομο τόσα χρόνια άσε μας ν΄αντιδράμε και υπάρχουν λόγοι ,λόγοι προηγούμενον χρόνων.Οσοι θέλουν ν'ανοίξουν τα μάτια τους λίγο παραπάνω ας ανατρέξουν μέσα στις σελίδες του internet πατώντας :ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ και θα καταλάβουν .Τόσα χρόνια που πλήρωνα τα λεφτά αυτά που πήγαν?Οφειλαν να τα επιστρέψουν ξανά στον Έλληνα φορολογούμενο φτιάχνοντας άψογους δρόμους?Αντί αυτού σκάνδαλα -σκάνδαλα και από τους μεν και από τους δεν,και στο κάτω κάτω εγώ Τράπεζα για να δανείσω τον κάθε μεγαλοεργολάβο δεν θα γίνω.
Σταματάω τους κοιτάω με κοιτάνε γκαζιά και συνεχίζω τον δρόμο μου.Δεν θα κάτσω να εμπλακώ ούτε σε χαρτούρα ούτε σε οτιδήποτε άλλο,τους γράφω στα @@ μου.
Αγαπητέ Γιώργο και Παναγιώτη με πολλή αγάπη θα μου επιτρέψετε να σας επιστρέψω τον χαραχτηρισμό Τσάμπα Μάγκες.
Σπυρακο

με το να αντιδρας με αυτον τον τροπο, του ''δεν πληρωνω διοδια'' ανηκεις στις περιπτωσεις του ''χανω το οποιο δικιο μου''!!!! Ειναι σαν να σε βρισω και να με κτυπησεις!! Εσυ θα πας μεσα (εχασες το δικιο σου) κι εγω θα ειμαι απεξω και θα γελαω!!!!!! Πιο καλα θα ηταν να μην χρησιμοποιουσες εσυ και ΟΛΟΙ οι διαμαρτυρομενοι τον δρομο αυτον και να πηγαινατε απο την Παλια Εθνικη!!! Αυτη θα ηταν σωστη διαμαρτυρια και οχι ο τσαμπουκας!!!

Δεν αντιλεγω για τα οποια ''δικια'' σας, στο θεμα ασφαλειας και μονον, αλλα οταν καποιος καθεται στα τεσσερα τοσα χρόνια βουλονοντας το στομα του και πληρωνοντας χαμενα λεφτα οπως αποδικνυεται σημερα και ξαφνικα ορθωνει αναστημα του εκμεταλευομενος το νομικο κενο περι προστιμου, το οποιο ισχυε πριν οταν ηταν ΤΕΟ αλλα αλλα εκανε το παγωνι (οπως ολοι σας) φοβουμενος το προστιμο, πως λεγεται ρε φιλε?
Δηλαδη, σου πουλαω τσαμπουκα με ενα βημα εμπρος και 13 πισω......τι ειμαι? ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ!!!!! Αυτο ειμαι κι αυτο ειναι ολοι οσοι ορθωνουν ΤΩΡΑ αναστημα ενω πριν κανανε τις κοτες!! βρηκανε τον ιδιωτη να κουνησουν τις ουρες τους ΤΩΡΑ!
Γιατι ρε Σπυρο οταν ηταν να υπογραφει η συμβαση με τον παραχωρησιουχο και να ψηφιστει απο την βουλη δεν κανανε/τε καταληψη εξω απο το προαυλιο της βουλης και να διαμαρτυρηθητε ομορφα και ωραια? Γιατι δεν το κανανε/τε? Γιατι απλα ειναι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ αποσκοπωντας αλλου φυσικα!!!! αλλα δεν ειανι η ωρα τωρα να τα πω !!! Σας εχουν βαλει μπροστα τοπικοι δημαρχοι, κοινοταρχες και λοποι εμπλεκομενοι με τις κατασκευες αθλιοι οι οποιοι δεν πηραν μεριδιο απο την πιτα κατασκευης που τους ειχαν ταξει και μιλανε για ασφαλεια και αλλα ομορφα!! αλλα ειπαμε δεν ειναι τωρα η ωρα!!!

Λοιπον αγαπημενε Φιλε μου (και το εννοω με καθε γραμμα του αυτο) ειναι ¨η δεν ειναι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ????

Σημ. Ξεχωρισε το θεμα ασφαλειας απο την πληρωμη διοδιων!! Ειναι δυο τελειως διαφορετικα θεματα που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους αφου τοσα χρόνια τον χρησιμοποιουσε αυτον τον δρομο και πληρωνες!! Λογος κοινητοποιησεων θα υπηρχε, και σοβαροτατος μαλιστα, οταν.......... αν δεν υπηρχαν διοδια σε αυτον τον δρομο απο τοτε που φτιαχτηκε και ξαφνικα εβαζαν για να κατασκευαστει ο καινουριος τοτε κι εγω θα ημουνα μαζι σας!!!
Το ''που πηγαν τα λεφτα των ΤΕΟ'' τοσα χρονια δεν δικαιολογει τετοια αντιδραση!! Δεν ειδα και κανεναν απο τους ''κατω του αυλακιου'' να διαμαρτυρονται στους δρόμους για τις μειωσεις μισθων π.χ.!!

Last edited by GeorgeP; 28-07-2010 at 18:38.
Reply With Quote