Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!
Μπράβο ρε ΜΑΓΚΑ καραφλόγιωργα.... Τους έπιασες τους έχοντες και κατέχοντες ΟΛΕ.!! Τους πήρες και τα σώβρακα με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ...... Σοσιαλιστάρααααα μου εσύ!:sm4: Αμ τι ΤΖΑΜΠΑ σε έκαναν Πρόεδρο των Σοσιαλιστάρχων.... Έτσι στην ψύχρα ΒΟΥΤΑΣ περιουσίες και βάζεις και τους Έλληνες να πλακώνονται μεταξύ τους για το ποιός έχει δίκιο.... Να δεις πως το λένε οι Γιάνκηδες αυτό??? Διαίρει και βασίευε??? Α ναι μάλλον... Και αν και στα υπόλοιπα μαθήματα την κοπάναγες σ΄ αυτό φαίνεται ότι πήγες΄... Άντε και αύριο ΠΕΤΑΞΟΥ μέχρι το Ντινόπουλο να του πάρεις το Φαρμακείο Λεβέντη μου (που είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ο μπαγάσας) και δώσε τα φάρμακα στα Σούπερ Μάρκετ μπας και δούμε και εμείς οι ταλαίπωροι άσπρη μέρα..... Α και που ΄σαι μην ξεχάσεις και τον μπαγάσα τον Βενζινά της γειτονιάς μου που μου πούλησε χθες Σούπερ αμόλυβδη γιατί δεν είχε.... Ενω ΜΑΝΑ ΜΟΥ αν ήταν το LIDL ή τα Carrefour θα μας έφερναν απο τας Ευρώπας και φτηνά παλλικαρι μου... Έτσι μεγαλοεταιρείς ΘΕΛΟΥΜΕ αγόρι μου που να σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ όταν τους λες να ΡΙΞΟΥΝ τις τιμές κλάνουν πατάτες..... Άητέ μου εσύ.... Έτσι όπως είπες και στις Τράπεζες να ρίξουν τα επιτόκια στι κάρτες και τα ΔΑΝΕΙΑ. Έκλασαν ΜΕΝΤΕΣ οι άνθρωποι ΣΤΑΥΡΑΗΤΕ ΜΟΥ ...:sm5:ΜΗΝ ξεχάσεις και τους Ταρίφες με αυτές τις <κλεμμένες άδειες> που τις (πήραν επι Χούντας....) και τιμώρησέ τους να τις πληρώνουν στίς Τράπεζες για Χρόνια τους ΑΛΗΤΕΣ.... Μην φοβάσαι ΔΕΝ είσαι μόνος... Έχεις και το Κώνστα, τον Καψή και άλλες ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ να σε στηρίξουν σοσιαλισταρά μου.... Την ΕΣΚΙΣΕΣ την φοροδιαφυγή και σε ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ όλοι.... Αφού απο την κακία τους οι εφοπλιστές έχουν ξαπλώσει ανάσκελα και σε μουτζώνουν με χέρια και με πόδια.... Ααααα εδώ πρέπει να φύγω.... Έχω να ΜΑΖΕΨΩ την Μάνα μου απο την Λαϊκή που έχει πάει να ΜΑΖΕΨΕΙ τα υπολείματα απο τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ η ΤΣΙΓΓΟΥΝΑ η παλιόγρια.... Ρε λες να είναι ΠΑΡΕΑ της και η Μαργαρίτα????? Θεός φυλάξει... Ρεζίλι μας κάνουν οι ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ...
Last edited by Xarleas; 29-07-2010 at 03:27.
|