View Single Post
Παλιό 29-07-2010, 14:38
KRASOPATERAS Ο/Η KRASOPATERAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Σχηματάρι
Μoto: GS 1200 08
Προεπιλογή Απάντηση: Tenere 1200 - Η αντίπαλος της GS ???

Πριν μια εβδομάδα είδα δύο μηχανές να περνάνε από δίπλα μου και να μπένουν στο μπροστινό βενζινάδικο, μιας και σταματημένος και χωρίς δουλειά λέω δεν πάω να τα δω γιατί από μπροστά μου φανήκανε ίδια…αλλά κάτι δεν μου άρεσε.

Και τα δύο ασημί και η μία είχε βαλίτσες αλουμινίου.

Η μια ήταν βαραντέρο και η άλλη το νέο τενερέ, με μεγάλη δυσκολία κάποιος που δεν είναι και πολύ σχετικός θα πάρει χαμπάρι κοιτώντας από μπροστά και τις δυο ότι πρόκειται για διαφορετικές μηχανές.

Το τενερέ μου φάνηκε σαν ένα βαραντέρο με face lifting!
Τρομερές ομοιότητες στο μπροστινό μέρος…αλλά και πολύ προσπάθεια για να αντιγράψουν από την μέση και πίσω τα gs. Σχεδόν ίδια! Μέχρι και βαλίτσες αλουμινίου βάλανε για να μοιάζει!!!

Το τιμόνι και τα όργανα είναι για να γελάς, ιδιαιτέρα αν σου πούνε ότι κάνει και τόσα λεφτά!

Μπάσταρδο μηχανάκι είναι και δεν θα το έπαιρνα σε αυτά τα λεφτά, κατασκευή χωρίς έμπνευση θα έλεγα αφού προσπαθήσανε να αντιγράψουνε και να παντρέψουνε δυο ανταγωνιστικά μηχανάκια. Πολύ βλακώδες ενέργεια.

Είναι σαν να θέλεις να φτιάξεις ένα σούπερ άρωμα και να σκεφτείς…ρε λες αν βάλω μαζί 3-4 από τα καλύτερα αρώματα που κυκλοφορούν που είναι και δοκιμασμένα να βγάλω «ΤΟ άρωμα» και να τα οικονομήσω!...το αποτέλεσμα θα είναι για γέλια…

Ότι και να κάνουν την προσωπικότητα που έχουν οι Ευρωπαϊκές μηχανές δεν πρόκειται να την αποκτήσουν με τέτοιες κατασκευές.
Reply With Quote