View Single Post
Παλιό 30-07-2010, 10:50
syan Ο/Η syan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
H αδεια Δ.Χ. δεν ειναι περιουσια κανενος ιδιωτη παρα μονον του εκδοτη της δηλαδη του κρατους!!! Και οποταν νομισει εκεινο οτι θελει την κανει την σκιζει, την παιρνει, την μασαει!!!Ελπιζω να ειναι κατανοητο αυτο!!!

Ουτε δημοσιγραφακια ακουω και βλέπω ουτε τιποτε!!! Εχω πεντε γνωσεις και 2 δικηγορους Συνταγματικου Δικαιου με αυτες και αυτους ακουω, μαθαινω και βγαζω συμπερασματα τα οποια μεταφερω εδω (γιαυτο το θεμα)!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
  • αλοιμονο φιλε μου αν καθομουν κι ακουγα τον καθε Συνδικαλιστη!!
  • Αλοιμονο αν καθομουν και πιστευα τους Συνδικαλιστηκους λογους και τις ανακοινωσεις αυτων οι οποιοι ειναι γραμμενοι απο ΚΚΕδες και αφορουν τον καθε κλαδο ξεχωριστα! Παρόλο αυτα τους διαβαζω, οπως εκανα και στο δικο σου ποστ!
  • Αλοιμονο φιλε μου αν καθομουνα κι ακουγα τον καθενα που προεξοφλει, και ειανι σιγουρος γιαυτο, την καταστροφη της χωρας
  • Αλοιμονον αν καθομουν και πιστευα αυτον που για ολα θεωρει υπευθυνους άλλους πλην του εαυτου του!
  • αλοιμονον αν καθομουν και πιστευα τις γραπτες δηλωσεις αυτων (ζητωντας συμπαρασταση απο τον λαο που οι ιδιοι πληττουν) που με κρατανε ομηρο στο σπιτι μου μεσα, μιας και δεν εχω καυσιμα να κινηθω.
  • Αλοιμονον αν καθομουν και πιστευα αυτον που ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ οικειοποιειται περιουσια του Δημοσιου (αδειες Δ.Χ.) Ειναι σαν να ευλογουσα καταπατητες δημοσιας γης!!
  • Αλοιμονο αν καθμουν και πιστευα αυτους που μιλανε για ''συμβολαιο θανατου της Μεσαιας ταξης''
  • Αλοιμονο αν καθομουν και πιστευα αυτον που ζητα την υποστηριξη μου μιλωντας για ''λιγη ταλαιπωρια'' οταν η χωρα συρεται Διεθνως και ανθρωποι τουριστες δεν εχουν βενζινη να γυρισουν στα σπιτια τους και στις δουλειες τους κινδυνευοντας να χασουν την δουλεια τους οταν καποιοι άλλοι την θεωρουν υπερτατο αγαθο και απεργουν για την διασφαλιση της!!!
  • Αλοιμονο αν καθομουν και πιστευα αυτον που κυρησσει απεργια μεσα στην Τουριστικη σαιζον για ενα νομοσχεδιο που κατατεθηκε προχθες, πριν το θερινο κλεισιμο της βουλης, και το οποιο θα συζητιοταν τον Σεπτεμβριο για να ψηφιστει τελη Σεπτεμβριου με αρχες Οκτωμβριου! Αυτο το λεω εκβιασμο!!!!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ
Για ολα τα παραπανω επιστρεφω στον συντακτη του το παραπανω κειμενο που ποσταρισες (το οποιο διαβασα ενδελεχως) και του φωναζω ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!!
Reply With Quote