View Single Post
Παλιό 30-07-2010, 14:19
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manro Εμφάνιση μηνυμάτων
Και να συμπληρώσω.Δεν έχω τίποτα με τπυς εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες φορτηγατζήδες.Δεν τους ξέρω άλλωστε. Αυτό που μου την δίνει είναι οτι κρατάνε μια Ελλάδα ακίνητη στα μέσα της τουριστικής περιόδου, σε μια εποχή που μας χρειάζεται το κάθε σέντσι του τουρίστα.

Συμφωνω μαζί σου απόλυτα....αλλά γτ η κυβέρνηση επέλεξε την συγκεκριμένη στιγμή ....καταμεσης του καλοκαιριού να περάσει το νομοσχέδιο και δεν πήγαινε για νοέμβριο μεριά?? να γίνει και διαβούλευση και να γίνουν όλα ο####???

Ούτε εγώ τους ξέρω...δεν έχω κανέναν συγγενή....απλά για αυτούς καίγεται το σπίτι τους.....και το μέλλον τους....και ίσως αν δεν γίνει σωστά το άνοιγμα του επαγγέλματος και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας......δες πόσα μικρομάγαζα έχουν κλεισει για τα καρτελ 4-5 σοθπερμαρκετ......εκει έχεις δει μείωση τιμών??Άμα απλά ανοίξει η κυβέρνηση το επάγγελμα χωρίς τα εχέγγυα προβλέπεται να γίνει ένα καινούργιο καρτελ στις μεταφορές.....τα λευτά θα συσσορεύονται στο κάθε μεγαλοεπιχειρηματία.....και ίσως κ σε επιχειρήσεις πολυεθνικές που το χρήμα τους δεν θα μένει και στην Ελλάδα....
Reply With Quote