View Single Post
Παλιό 30-07-2010, 15:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνω μαζί σου απόλυτα....αλλά γτ η κυβέρνηση επέλεξε την συγκεκριμένη στιγμή ....καταμεσης του καλοκαιριού να περάσει το νομοσχέδιο και δεν πήγαινε για νοέμβριο μεριά?? να γίνει και διαβούλευση και να γίνουν όλα ο####???
Κατ αρχην να σου απαντησω στα προηγουμενα ποστ με τα βιντεακια!!!! Το νημα το πη...ξες!!! Δεν ειναι αυτο το οποιο συζηταμε εδω!! Εδω συζηταμε την απεργια των Ιδιοκτητων φορτηγων αυτοκινητων και δεν κανουμε πολιτικη συζητηση για τον προεκλογικο λογο του ΠΑΣΟΚ!! Αν θελεις, διοτι ΠΟΤΕ δεν υπεκφευγω, ανοιγεις καινουριο νημα και λες στον Αντμιν (μαζι με τις απαντησεις που αφορουν το συγκεκριμενο ποστ σου) να τα πaει σε αυτο το νεο και εκει θα σου απαντησω σε ενα προς ενα!! Οπως άλλωστε κανω παντα!!!
Τελος, και γιαυτο το θεμα, ΔΕΝ υποστηριζω με τοσο σθενος τον Παπανδρεου!!! Υποστηριζω με τοσο σθενος την ελπιδα να βγουμε απο αυτην την κριση και να ζησουμε καλυτερα!!! Θα υπστηριζα τον καθενα που θα ηταν επανω και θα εφαρμοζε ενα προγραμμα με παθος και σθενος αγνοωντας το πολιτικο κοστος!! ελαχε να ειναι αυτος, αν ησουν εσυ να εισαι σιγουρος οτι τιο ιδιο θα υποστηριζα το οποιο προγραμμα σου διαφυγης απο την κριση!!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος!!!!!!!!

Τωρα σου αοπαντω στην παραθεση, αν διαβαζες προηγουμενο ποσταρισμα μου δεν θα το εγραφες αυτο!! Φαινεται ομως οτι τα μεγάλα δικα σου ποστ εχεις την απαιτηση να τα διαβαζουμε ολοι(εγω το διαβασα εκτενως και σου απαντησα) εσυ ομως το δικο μου π.χ. δεν τον διαβασες! Διοτι η απαντηση ηταν εκει.....δες την...:

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
  • Αλοιμονο αν καθομουν και πιστευα αυτον που κυρησσει απεργια μεσα στην Τουριστικη σαιζον για ενα νομοσχεδιο που κατατεθηκε προχθες, πριν το θερινο κλεισιμο της βουλης, και το οποιο θα συζητιοταν τον Σεπτεμβριο για να ψηφιστει τελη Σεπτεμβριου με αρχες Οκτωμβριου! Αυτο το λεω εκβιασμο!!!!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

Last edited by GeorgeP; 30-07-2010 at 15:54.
Reply With Quote