View Single Post
Παλιό 31-07-2010, 00:34
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

να κουβαλήσει τα λάχανα και τις βενζίνες ο παγκαλάκος μπας και χάσει κανένα κιλό.
τα είχαμε όλα σιαγμένα και μας μάρανε η απεργία...
ήθελα να ξέρω αν κανένας μας δεν πλήρωνε Φ.Π.Α τι θα γίνονταν?
θα μας έκλειναν όλους μέσα?

georgep θα συμφωνήσω σε αρκετά μαζί σου αλλά έλεος!
του κράτους είναι η άδεια και την κάνει ότι θέλει??
και μην μου αρχίσεις πάλι τα περί νόμων κ.λ.π
το φορτηγό είναι του ανθρώπου που το αγόρασε και τελεία.το κράτος είναι ο επίσημος νταβατζής που θα πάρει την νόμιμη προμήθεια του και τέλος.δεν θα μας μαμήσει και στην τελική!!!
είμαι κατά των κλειστών επαγγελμάτων,αλλά αφού έκανες την μακακία σαν κράτος πριν πολλά χρόνια,τουλάχιστον προσπάθησε να βρεις την λύση.δεν μπορείς να παίζεις με τον ιδρώτα του άλλου...αποζημίωσε τουλάχιστον αυτούς που έπεσαν στην λούμπα και την πάτησαν αγοράζοντας χρυσες άδειες τα τελευταία 5 χρόνια..
και αυτά τα νταβατζιλίκια ο παπαντρίκος να τα κρατήσει για πάρτυ του.στην εποχή του αλή πασά ζούμε?

και στα λέει αυτά εγώ,που τον χειμώνα έκανα ολόκληρη φασαρία,γιατί δεν μου επέτρεπε η ελληνική εταιρία λιπασμάτων να μεταφέρω μόνος μου τα φορτία λιπασμάτων,στέλνοντάς με στον αντιπρόσωπο της στα ιωάννινα.
στην ερώτηση μου,γιατί να αφήσω το φορτηγό στο γκαράζ και να πληρώσω τα σπασμένα του φορτηγατζή αλλά και τα ενοίκια του αντιπροσώπου,η απάντηση ήταν...
και αυτοί τι θα γίνουν...κλέφτες???
την λύση φυσικά την βρήκα (και όχι μόνο εγώ).τα έφερα με βουλγάρικη νταλίκα στην μισή τιμή,αγορασμένα απο σκόπια.και άστους να τραβούνε τις π@#%$$τριχές τους!
αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν έτοιμη η εταιρία λιπασμάτων να βάλει λουκέτο!
αλλά είναι τόσο ηλίθιοι,που ούτε έτσι έβαλαν μυαλό!
Reply With Quote