View Single Post
Παλιό 31-07-2010, 00:39
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
τα εσοδα του κρατους μειωνονται καθημερινα,απο την πολλη μεγαλη μειωση του τζιρου της αγορας και την σταση εμποριου,που οι οικονομολογοι καταφεραν να επιτυχουν με τα αντικοινωνικα μετρα που εχουν εφαρμοση μεχρι σημερα...

και τα χειροτερα ερχονται...και μιλαω για την αγορα

η απογνωση σε ολους τους κλαδους της αγορας ειναι μεγαλη...

Φιλαράκι τώρα έθιξες τον δικό μου κλάδο, και όπως καταλαβαίνεις πρέπει να απαντήσω..

Το λοιπόν που λέει και ο φίλος μου ο Νότης. (είδες? εγώ σέβομαι τα πνευματικά δικαιώματα, όχι σαν κάτι άλλους που έχουν ξεπατικώσει όλες τις ατάκες σου...)

Ας περιγράψουμε λίγο αυτή την περιβόητη αγορά, που πεθαίνει από τους άσχετους οικονομολόγους.

Μου καρφώνεται εμένα η ιδέα να εμπορευτώ το μεγάλο όνειρο του νεοέλληνα μοτοσυκλετιστή, τις μηχανές BMW....

Δεν έχω χρήματα όμως..

Κανένα πρόβλημα. Νοικιάζω το μαμάτο κτίριο στην κεντρική λεωφόρο έναντι 10.000 ευρώ, παίρνω ένα δανειάκι 300.000 ευρώ, για να κάνω τις εγκαταστάσεις super lux (μην μας πούνε και γύφτους), δίνω και καμμιά 20αρια επιτάγες 200.000 ευρώ στην γενική αντιπροσωπεία για το εμπόρευμα και ξεκινάω.

Έρχεται λοιπόν ο πελάτης (εργαζόμενος με επισφαλή θέση και 800 ευρώ μισθό) να χτυπήσει το ολοκαίνουριο adve. Εννοείται στο ανώτερο επίπεδο εξοπλισμού αυτό με την ESA (μην μας πούνε και γύφτους), 20 χιλιαρικάκια το μαλλί.

Λεφτά??? Κανένα πρόβλημα... Κάνουμε την αίτηση στην τράπεζα, σε ένα 20λεπτο έχουμε την θετική απάντηση και η μπουμπού τσουλάει στην άσφαλτο.................

Αυτή η αγορά πεθαίνει Κώστα μου?????

Αυτή η αγορά δεν πεθαίνει τώρα, με τα μέτρα των άσχετων οικονομολόγων.

Αυτή η αγορά γεννήθηκε νεκρή.

Και όλοι εμείς, ως διαστροφικός λαός που είμαστε, αντί να πάρουμε το παιδί, που γεννήθηκε νεκρό και να το θάψουμε, αρχίσαμε να το ταίζουμε......

Και το ταίζαμε.. το ταίζαμε.. το ταίζαμε.. χρόνια ολόκληρα...

Μόνο που το παιδί Κώστα μου ήταν νεκρό και δεν μπορούσε να χέσει...

Και κάποια στιγμή έσκασε..........................

Και μας γέμισε σκ&ατό.......

Και μιλάμε για πολύ ΣΚ&ΤΟ

300 δις δημόσιο χρέος &

300 δις ιδιωτικό χρέος

Πολυυυυυύ Σκατό

Οι οικονομολόγοι λοιπόν καταστρώσαν ένα μίγμα μέτρων, μπας και βγούμε από την δεξαμενή με τα #####.
Θα πετύχει? Δεν ξέρω...
Όυτε αυτοί που βγάλαν το μίγμα είναι σίγουροι.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα μέτρα είναι επιστημονικά σωστά...

Όπως επίσης, είναι σίγουρο, ότι θα μπορούσε να παρθεί ένα διαφορετικό μίγμα μέτρων και επίσης να ήταν επιστημονικά σωστό..
Άλλα ούτε και αυτό το άλλο μίγμα θα ήταν σίγουρο ότι θα πετύχαινε...

Το μόνο σίγουρο είναι το σκατό...

Πολύ σκατό Κώστα μου.........
Reply With Quote