View Single Post
  #1  
Παλιό 01-08-2010, 19:41
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Μηνύματα: 2,286
Προεπιλογή Tα σχόλια του αργόσχολου..

ΟΝΟΥΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ BLOGS 1-0
Σαν αδειούχος αυτές τις μέρες έχω δύο επιλογές τα βραδάκια: ή θα υποστώ την τούρκικη πλύση εγκεφάλου μέσω Ονούρ που μεθοδεύει η γυναίκα μου, ή θα την πέσω στο διαδίκτυο για ειδήσεις.
Μονόδρομος η επιλογή..
Όμως διαβάζοντας μέσω δικτύου σε εφημερίδες και blogs όσα αφορούν τη δολοφονία του άμοιρου δημοσιογράφου κατάλαβα οτι έπρεπε να είχα προτιμήσει τον Ονούρ.
Αδύνατον να βγάλεις άκρη με τις συμμαχίες στον Τύπο και τα μαχαιρώματα (φανερά και κρυφά) μεταξύ τους.
Το τρωκτικό κατηγόρησε το Μάκη, ο Μάκης πέρασε στην αντεπίθεση και οργανώνει συμμαχία Veto με real news του Χατζηνικολάου, ο Θέμος ανταπάντησε κάνοντας κονέ με Μπόμπολα και... λοιπές δυνάμεις!
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το άιμα του δολοφονημένου και άρχισαν τα όργανα: Μετά το τρωκτικό βγήκε το τρο(μα)κτικό, εκείνου του την έπεσε η ..Σεμίνα Διγενή (!!) κατηγορώντας τον Τάσο Δούση (??), ο Τάσος Δούσης συμβούλεψε τη Σεμίνα να μην παίρνει ληγμένα και αλκοοόλ μαζί..
Μύλος αδερφέ μου !
Κρατάω πάντως το εντυπωσιακό για μένα: Όλοι αυτοί που έχουν κολλήσει ένσημα στην "δημοσιογραφία" φρόντιζαν να έχουν εκτός από την επίσημη φωνή και μια ανεπίσημη μέσω ενός blog. Ο Γκόλιας το τρωκτικό του, ο Μάκης την ανώνυμη στήλη Αλ Καίντα μέσα στο Ζούγκλα κλπ.
Γιατί; τι ##### κάνει έναν επώνυμο δημοσιογράφο που ενώ μπορεί να λέει τα πράγματα μέ την υπογραφή του να κρύβεται στην ανωνυμία;
Πολλά βεβαίως: εκβιασμοί, συμμαχίες, συμφέροντα, δοσοληψίες με την εξουσία και το οικονομικό κατεστημένο αλλά ενώ όλα αυτά φρόντισαν να είναι "νόμιμα" δυστυχώς δεν είναι ούτε ωραία ούτε ηθικά !
Και όλα αυτά χρησιμοποιπωντας το.. άσυλο του Πολυτεχνείου, ενώ ο ΕΣΗΕΑ και ο Πανεπιστημιακός κόσμος κάνουν την πάπια !
Ζούγκλα καταντήσαμε και θα μας φάνε κατακαλόκαιρο τα θηρία, άσχετο που δεν ξέρουμε πιά ούτε την όψη του θηρίου!
Reply With Quote