02-08-2010, 10:23
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!
Δημητρη μου,
και το ΜΙΝΙΟΝ ηταν 30 χρονια στην Πατησιων κι εκλεισε!!! εφταιγε η κριση που δεν υπηρχε τοτε?
Και το ''World electric'' στην συγγρου κι αλλου εκλεισε και το πηρε ο Κωτσοβολος μεσα σε εναμιση χρονο....... εφταιγε η κριση? ποτε προλαβε η ρημαδα? Μηπως το ''saturn'' απεναντι σαν πρωτο και καλυτερο του πηρε τυην δοξα?
Και ο Λαναρας εκλεισε τις εταιρειες του.....φταιει η κριση που δεν υπηρχε?
Και η Πειραικη-Πατραικη, και το Αιγεον και, και,και....... τοσες άλλες Δημητρη μου!!
Ψάχνε να βρεις τα πραγματικα αιτια που κρυβονται πισω απο το ''κλεισιμο λογω κρισης'' και μετα εδω ειμαι να συζητησουμε!!!
Μην σκεφτεσαι με την καρδια αλλα με το μυαλο Συμπεθερε!!!!!
Στο κατω κατω ας ειχαν κανει το κουμαντο τους οταν βγαζανε τα εκατομυρια δρχ (¨η ευρο) και να μην τα τρωνε στα μπουζουκια, στα καζινα και στις Ρωσιδες για να αντεχανε αυτα τα δυσκολα χρόνια!!! Οσο αντεχανε!! Γιατι μην μου πεις οτι ο συναδελφος σου θα πεινασει τωρα που εκλεισε το μαγαζι του!!!!!! Μηπως θα γινει υπάλληλος σε άλλον που δεν εχει δουλεια????
και κατι τελευταιο πολυαγαπημενε κολλητε μου φιλε και Συμπεθερε, οι εξυπνοι ανθρωποι και αυτοι που πραγματικα βιωνουν προβλημα με την κριση και οι οποιοι ασχολουνται με το εμποριο (οποιοδηποτε εμποριο) ψαχνουν και βρισκουν και κανουν και κατι δευτερο παραπλησιο με την κυρια δουλεια τους επάγγελμα στις ελευθερες ωρες τους ωστε να ανταπεξελθουν και να κρατησουν τους υπαλληλους τους οσο περισσοτερο μπορουν αλλα και να συντηρησουν την οικογενεια τους οσο καλυτερα μπορουν!!!!! ΔΕΝ κλεινουν το μαγαζι τους ετσι ευκολα!!!!! Αν το κανουν υπαρχει πλουσια καβατζα απο πισω την οποια ειχε φροντισει ο ιδρυτης της επιχειρησης π.χ. αυτης που αναφερεις που συνηθως ειναι ο μπαμπας!!!!!! Οι διαδοχοι συνηθως ειναι αχρηστοι!!!!! Εχω να σου πω παραδειγματα στον κλαδο μου...εταιρειες με 120 κομματια (δεξαμενοπολοια) τα οποια μολις ανελαβαν οι γιοι γινανε....... Ρωσιδες και οι ετειρειες.....χρεωκοπησαν....αλλα οι γιοι ζουνε οπως ζουσαν!!!!!!!
|Γιαυτο και δεν τους κλαιω!!! Τους αμοιρους τους υπαλληλους κλαιω οχι αυτους!!!
Υπαρχει ζωντανο παραδειγμα μελους μεσα απο αυτο το φορουμ, που ακολουθει το ''και κατι άλλο τις ελευθερες ωρες'', του οποιου του εχουμε βγάλει το καπελο οικογενειακως παμπολλες φορες!!!!!!
Last edited by GeorgeP; 02-08-2010 at 10:30.
|