02-08-2010, 11:51
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas
Aχ βρε Γιώργη μου!
Με φιλολογία και παχιά λόγια
ούτε επιχειρήσεις στήνονται
ούτε καν περίπτερο....
Υπεραπλουστεύεις και γενικεύεις,
πράγμα μη "πολιτικά ορθόν"!
Επειδή δηλαδή ένας, τρεις, δεκατρείς
επιχειρηματίες ήταν αλλόγιστοι
αυτό ελαφραίνει το σημερινό βάρος των επιχειρήσεων
που οδηγούνται σε χρεωκοπία;
Διακρίνω μια εμμονή να ωραιοποιείς καταστάσεις
και να απαξιώνεις προσπάθειες κατά το δοκούν...
Μακάρι να είσαι ο σωστός
και όλοι οι άλλοι λάθος.
Και κάτι ακόμα,
η πλέον της 25ετίας επιχειρηματική μου ιδιότητα,
δεν μου επιτρέπει να λειτουργώ με την καρδιά
αλλά με το μυαλό.
Με την καρδιά, δεν ταϊζεις οικογένειες
αλλά όνειρα...
|
Αμφιβαλλω για τα ''περι απλουστευσης'' αλλα ας πουμε οτι ισως και να ειναι ετσι.
Εσυ γιατι αμφιβάλλεις οτι με μια καλυτερη διαχειρηση και με μικροτερα τραπεζικα ανοιγματα τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα για ολους τους?
Γιατι πας και δανειζεσαι οταν τα φερνεις βολτα κουτσα στραβα? Για να αυξησεις τον τζιρο σου θα μου πεις, ναι!! Αλλα οταν βλέπεις οτι το πραγμα δεν τραβαει¨απο πριν ¨η το κλεινεις εκεινη την ωρα ¨η ζητας συμβουλη απο καποιον πιο εξειδικευμενο και δεν κανεις του κεφαλιου σου....... πηγαινοντας στην τραπεζα!!!!!!!!!
Παρε παραδειγμα τον εαυτον σου, δεν βιωνεις την κριση? και πολυ καλα μαλιστα? γιατι αντεχεις και απο οτι φαινεται θα αντεξεις μεχρι τελους? μια ειναι η απαντηση καλε μου φιλε.......οχι μεγαλα ανοιγματα και σωστη διαχειρηση/επενδυση των εισοδηματων (και υπερεισοδηματων για μερικους) προηγουμενων ετων!!!!!!!
Κια ας βγει καποιος οικονομολογος (εχουμε κανεναν?) να μου πει κατι περι του αντιθετου!!
Θα μου πεις...και τι γινεται απο τα παραπανω στην πραξη? αυτο καλε μου φιλε δεν ειναι δικο μου θεμα αλλα του επαγγελματια!!! Αριστα παραδειγματα εχεις πολλα κι εκ των εσω!!!
|