02-08-2010, 12:22
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
|
|
Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaggel
Φίλε μου.Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις και σου χάρισαν τον γάιδαρο.Εμένα δεν μου χάρισαν ούτε γάτα.Δεν είμαστε σε κανένα πάρτυ.Είχαμε σαν οικογένεια μια οικογενειακή επιχείρηση που μας έδινε μια οικονομική άνεση γιατί ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ.Δουλεύαμε οικογενειακώς μέρα νύχτα ασταμάτητα.Το πρωί πήγαινα δουλειά στις 7,30 και το βράδυ έφευγα στις 10. Μαζί με μας έτρωγαν ψωμάκι και καμιά δεκαριά άλλες οικογένειες. Δεν πήρα δανεικά από τράπεζες ούτε από τοκογλύφους ποτέ.Ποτέ στην ζωή μου δεν έβγαλα ζημιά στην εταιρία και ποτέ δεν είχα οφειλή στο ικα και στην εφορία.Και φίλε μου areiko δεν έχω κάτι μαζί σου.Απλά με τα λόγια σου ήθελα να βγάλω από πάνω μου τις ευθύνες που δεν έχω.Γιατί απλά δεν ήμουν από αυτούς (300) που όλη μέρα ξύνουν τα π@π@ρι@ τους. Τώρα αν μου πούνε γιατί έχω δύο έχρωμες με home cinema και δύο αυτοκίνητα και την μπουμπού θα τους πω να πάνε να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ και αυτοί και να τα αποκτήσουν.Αλλιώς υπάρχει και η Ρωσία που έχει ισονομία και ίσο καταμερισμό πλούτου στος πολίτες της
(το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;;;;;;;;;;    )
Και για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα.Οι πολίτες έχουν αυτό που τους αξίζει. Όχι ΟΛΟΙ οι πολίτες. Ευθύνη έχουν οι λίγοι ή πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι που τα ξύνουν όλη μέρα καθώς και αυτοί που με τον θείο στην Κορώνη έπαιρναν δημόσια έργα και προμήθειες.Αυτοί έβγαλαν λεφτά χωρίς να δουλέψουν και μαύρα.
Για ΟΛΟΥΣ του άλλους που ίδρωσαν,
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
|
Φίλε μου προσωπικά για να τα βγάλω πέρα κάνω δύο ΔΟΥΛΕΙΕΣ. Από την μία δουλειά,υπάλληλος γαρ, έχω να πληρωθώ ακριβώς ένα χρόνο, από τον Ιούλιο του 2009 συνεπώς αισθάνομαι στο πετσί μου πράγματα που εύχομαι να μην τα αισθανθείς ποτέ σου. Τα όποια αγαθά αποκτήσαμε τα δουλέψαμε δεν μας τα χάρισαν. Οταν ανέφερα ότι φταίμε και μεις έμεσα δεν σε είχα υπ όψιν μου για να σε αποκλείσω των στατιστικών στοιχείων, μπράβο για την επιχείρησή σου. Αλλά όταν έρχονταν να ψωνίσουν από την επιχείρησή σου ποτέ δεν διερωτήθηκες, που στο διάολο βρίσκουν τα λεφτά και τις κάρτες. Τότε ήταν καλά έπεφτε η "οικονόμα". Τώρα που σφίξανε οι ####ι φταίνε οι υπόλοιποι και πάρτε τα ####χερά σας από πάνω μας ρεεεεεεεεεεε Κάτι ακόμα: Δυστυχώς λοι που ζούμε σε αυτή τη χώρα θα πληρώσουμε το μάρμαρο.
Last edited by aeriko; 02-08-2010 at 12:42.
|