02-08-2010, 12:39
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
|
|
Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaggel
Φίλε μου.Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις και σου χάρισαν τον γάιδαρο.Εμένα δεν μου χάρισαν ούτε γάτα.Δεν είμαστε σε κανένα πάρτυ.Είχαμε σαν οικογένεια μια οικογενειακή επιχείρηση που μας έδινε μια οικονομική άνεση γιατί ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ.Δουλεύαμε οικογενειακώς μέρα νύχτα ασταμάτητα.Το πρωί πήγαινα δουλειά στις 7,30 και το βράδυ έφευγα στις 10. Μαζί με μας έτρωγαν ψωμάκι και καμιά δεκαριά άλλες οικογένειες. Δεν πήρα δανεικά από τράπεζες ούτε από τοκογλύφους ποτέ.Ποτέ στην ζωή μου δεν έβγαλα ζημιά στην εταιρία και ποτέ δεν είχα οφειλή στο ικα και στην εφορία.Και φίλε μου areiko δεν έχω κάτι μαζί σου.Απλά με τα λόγια σου ήθελα να βγάλω από πάνω μου τις ευθύνες που δεν έχω.Γιατί απλά δεν ήμουν από αυτούς (300) που όλη μέρα ξύνουν τα π@π@ρι@ τους. Τώρα αν μου πούνε γιατί έχω δύο έχρωμες με home cinema και δύο αυτοκίνητα και την μπουμπού θα τους πω να πάνε να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ και αυτοί και να τα αποκτήσουν.Αλλιώς υπάρχει και η Ρωσία που έχει ισονομία και ίσο καταμερισμό πλούτου στος πολίτες της
(το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;;;;;;;;;;    )
Και για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα.Οι πολίτες έχουν αυτό που τους αξίζει. Όχι ΟΛΟΙ οι πολίτες. Ευθύνη έχουν οι λίγοι ή πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι που τα ξύνουν όλη μέρα καθώς και αυτοί που με τον θείο στην Κορώνη έπαιρναν δημόσια έργα και προμήθειες.Αυτοί έβγαλαν λεφτά χωρίς να δουλέψουν και μαύρα.
Για ΟΛΟΥΣ του άλλους που ίδρωσαν,
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
|
Για ψάξου λίγο καλύτερα και μπορεί να ανακαλύψεις ότι και συ συμμετείχες στο party.
Μερικά παραδείγματα που μπορεί να βοηθήσουν:
Αν έχεις παιδί που κάνει ιδιαίτερα και πλήρωσες μαύρα πέρισυ στους καθηγητές του 3000 ευρώ, είσαι συνένοχος σε φοροδιαφυγή, (δηλαδή κλοπή δημοσίου χρήματος) 900 ευρώ. (3000 επί 30%= 900)
Αν χρειάστηκε να κάνεις εσύ ή μέλος της οικογένειας σου κάποια επέμβαση σε νοσοκομείο και έδωσες φακελάκι 1000 ευρώ, είσαι συνένοχος σε δωροδοκία.
Αν σου ζητήθηκε από οποιονδήποτε κρατικό λειτουργό φακελάκι και δεν το ανέφερες, είσαι ένοχος απόκρυψης αξιόποινης πράξης.
3 καθημερινά περιστατικά από τα δεκάδες, που μπορεί να έχουν τύχει σε όλους μας έτσι για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας.
Το παραμυθάκι "εγώ δεν" κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει
|