Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αν αυτο ΕΣΥ (και δυο τρεις άλλοι) καταλαβες τοτε ¨η εσυ πρέπει να ξαναπας σχολειο για περαιτερω μαθηματα συντακτικου ¨η εγω να αλλαξω τον τροπο γραφης μου!!!!!
Αλλα μιας και ειναι μονον 2-3 οι εχοντες την ιδια αποψη μαλλον το πρωτο της παραπανω παραγραφου θα πρέπει να γινει!!!!!!
|
Μιας και βρήκα τον δεύτερο - δες Leandros! - δεν μου λες και τον τρίτο από τους αναλφάβητους του φόρουμ; Όχι τίποτα άλλο, για να μαζευτούμε να κάνουμε ιδιαίτερα όλοι μαζί για οικονομία - βλέπεις έχουμε GS και έχουμε έξοδα...!!
Στα σοβαρά όμως, επειδή δε νομίζω να μίλησα προσβλητικά στο μήνυμα μου, θα παρακαλούσα κι εσύ να προσέχεις λίγο τις εκφράσεις σου μιας και δε νομίζω να σου έχω δώσει κάποιο δικαίωμα!
Απόσπασμα:
Σημ. ειδες πουθενα να λεω οτι η GS ειναι μαπα? Ειδες πουθενα να ανοιγω νημα με τα υπερ και τα κατα των δυο μοτοσυκλετων?
|

Δεν ανοίγεις! Αλλά "όπου γάμος και γιορτή, η Βασίλω πρώτη"!! Όπου βλέπουμε μπλε γράμματα ξέρουμε τι θα διαβάσουμε!
Απόσπασμα:
Διαβασες το σαλο που εχει γινει στην Αγγλια, σχετικα με την χαμενη αξιοπιστια των BMW και τον οποιο αποτυπωσε ο συντακτης του Μοτοr Cycle News Kevin Ash εδω http://www.gsforum.gr/Γενικά-Μοτοσυκλέτα-24/kevin-ash-ενδιαφερον-αρθρο-4714/
Δεν τα λεω εγω μονον οσα γραφω!! Τα λενε κι αλλοι και εξω αλλα και σε αυτο το φορουμ! Εγω απλως τα επισυμανω σαν ''τριτος'' πανω σε νηματα που ανοιξανε ''παθοντες'' ιδιοκτητες!!!
|
Και όπως είπα δεν βάζεις τον παράγοντα "αγάπη", "κλικ", ""απόλαυση" κτλ κτλ! Έχεις κολλήσει με τα νούμερα! Και τα στατιστικά! Αλήθεια, τι ζώδιο είσαι;;;;
Απόσπασμα:
Η αποδοχη της ''μαπας'' οταν καποιος την κατεχει κι εχει δωσει μια περιουσια να την αποκτησει ειναι δυσκολο πραγμα!!! Ειδικα οταν φερει εμβληματα ''προπελας'', ''αστεριου'', αλογακιου'', ''τριαινας'' (maserati) κ.λ.π.!!
|
Αυτό συμβαίνει σε όλους! Και άλλοι νόμιζαν οτι αγόρασαν on-off και την πάτησαν!!!