View Single Post
Παλιό 02-08-2010, 18:30
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από leandros Εμφάνιση μηνυμάτων
GeorgeP συμφωνώ με τον ThanDim.
Από τη μία είσαι θυσαυρός γνώσεων και διαβάζω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα μηνύματα που γράφεις, διότι είναι πολύ επιμορφωτικά από την άλλη προσπαθείς να μας αποδείξεις με ανούσια (αλλά υπαρκτά, δεν λέω) παραδείγματα ότι το Βαραντέρο είναι καλύτερη μηχανή..
ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!!! Ειμαι ο πρωτος που λεει τα στραβα της μιας αλλα και της άλλης!!!! Δεν θα γινω εγω κριτης του καθε εργοστασιου!!!
Γεγονοτα παραθετω που οως λες κι εσυ.......''αλλά υπαρκτά, δεν λέω''.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από leandros Εμφάνιση μηνυμάτων
....................................................
πρέπει κάποιος να είναι είτε κορόιδο για να πάει να πάρει Βαραντέρο, είτε βιτσιόζος για να πάρει μια μηχανή που τα έχει όλα στο μέτριο, είτε old time classic Χοντάκιας (που αυτό το σέβομαι), που δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις τι σημαίνει να έχεις φρένα Brembo και αναρτήσεις ohlins & WP σε μια μηχανή μαμά.
Και σε προκαλώ (πάντα φιλικά και συναδελφικά) να μου πεις ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ που το Βαραντέρο ΣΗΜΕΡΑ είναι καλύτερο από το GS, αφού φαίνεται ότι έχεις καλές γνώσεις.

Αυτά κι από μένα.
Το οτι εχει brembo, ohlins κ.λ.π. δεν λεει τιποτε!!! Και η Χοντα φοραει Nissin, Showa που φοραει και η ντουκατι στο MotoGP αλλα..........!!! Η καθε εταιρεια περιφερειακων εχει τις ποιοτητες της στο ιδιο εξαρτημα!!! απο μετριες μεχρι αριστες!!!!!! οταν η μοτο δεν ειανι ΚΤΜ, δηλαδη ειδικης χρησης, παμε στις μετριες τοποθετησεις με ονοματεπωνυμο!!!!!!
Τωρα αν οι μεν δουλέυουν καλυτερα απο τις δε.... οι μονοι που δεν μπορουμε να βγαλουμε ετυμηγορια ειμαστε εσυ κι εγω!! γιατι? διοτι πολυ απλα.....δεν οδηγουμε στα ορια!!!!!!!

Για το χθες δες τις παραθεσεις μου απο το bikez.com! αν δεν τις πιστεψεις αξιζει και μονον να τις δεις!

Την σημερον μονον δυο
  • αξιοπιστια και
  • τιμη
την επαυριον δεν ξερω!! θα ποσταρω ομως....οταν κι εφοσον παρουσιαστει ο αντικαταστατης, και θα ειναι το πρωτο νημα που θα ανοιξω σαν Georgep σε αυτο το φορουμ!!!
Reply With Quote