Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....
Μα για ποιάς ΤΑΞΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (παρτυ) μιλάμε ρε παιδιά θα ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ????? Φταίω δηλ. ο τριλάλακας που πλήρωνα 5 χρόνια ιδιαίτερα Χ1000 το μήνα για να περάσει η κόρη μου στο Παν/μιο, τόοοοοσο σαν το λαμόγιο τον υπουργό που επι χρόνια έπαιρνε μίζες απο τα εξοπλιστικά προγραματα???? Τους υπουργούς Δημ. έργων που επι δεκαετίες μπαζόνανε Ευρώ απο προμήθειες, επειδή έδωσα ΕΓΩ ένα 1000ρικο στο γιατρό να μην μου πεθάνει τον πατέρα, τι συγκρίνουμε το γρηγορόσημο που πλήρωσα ΕΓΩ σε σχέση με την μπάζα της αγοράς του αιώνα (100 F16) για..... να ΣΤΕΓΑΣΕΙ κάποιος την γκόμενα.... Άντε να ΜΗΝ αρχίσω να λέω ονόματα.....
Καί πρέπει τώρα εγώ να αισθάνομαι ΕΝΟΧΟΣ???
Ο συνταξιούχος δελ τι (σπατάλες) έκανε και τον ΕΣΚΙΣΕ πρώτο???
Θα τρελλαθούμε τελικά???? Και πρέπει τώρα ΕΓΩ στα 53α μου να ΦΑΩ αυτή την προπαγάνδα????? ΕΛΕΟΣ....
ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ στο (πάρτυ) δεν με κάλεσαν.... Απλώς πρέπει να πάω ΤΩΡΑ για το ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΙΑΤΩΝ.....
Αλλά χωρίς πλάκα, πιστεύω ότι ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ (κατα ΠΑΣΟΚ) το να στρίβεις δηλ. τις κοινωνικές ομάδες την μια εναντίον της άλλης καταντά ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ πολιτική...
και εγώ σ΄ αυτό δεν θέλω να συμμετέχω....
ΥΓ Ευχαριστώ τον Θοδωρή για την οικ. ανάληση -την σκέφτομαι- και θα ΚΡΑΤΗΣΗ σημαντικό κομμάτι στο μυαλό μου...Στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ διαφονώ αλλά τον Ευχαριστώ...
Last edited by Xarleas; 03-08-2010 at 02:50.
|