Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
Χθες φουλάρισα την μοτό .....
Δεν πίστευα στ' αυτιά μου, όταν στο ταμείο μου πέρασαν στην πιστωτική 58.70 € ....
Επειδή συνηθίζω ή μάλλον συνήθιζα - γιατί αυτή είναι η τελευταία φορά,
να φουλάρω όλα μου τα οχήματα με 100άρα,
το ποσόν, έχει γίνει πια δυσβάσταχτο ....
Όχι πως είναι οικονομικότερη (όχι φθηνότερη) η 95άρα ....
Σ' αυτήν την περίπτωση,
το φουλάρισμα θα μου στοίχιζε 47.50 € .... ποσόν καθόλου ευκαταφρόνητο ....
Ας ελπίσουμε ή μάλλον ας ευχηθούμε,
να μην αυξηθεί άλλο η τιμή της βενζίνης,
γιατί τότε ..... θα πρέπει να ξεχάσουμε τις βόλτες με μοτό,
μιας και με το αυτοκίνητο, τις έχουμε ξεχάσει ήδη ....
Νικόλα μου,έλα και στην Κρήτη μια βολτούλα να δεις την τιμή της βενζίνης......Πληρώνουμε την απλή πιο ακριβά και από την 100αρα στην Αθήνα!!!!
.
|
Συμφωνώ απόλυτα!!Καθιερώστε μία μόνο μέρα για αγορά βενζίνης στα οχήματα σας!!Για παράδειγμα κάθε Τετάρτη!Τί θα γίνει....Κάντε το και θα καταλάβετε!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Mammoth
για αυτο το λογο πιστευω πρεπει να υπαρχει το γνωστο παπι-εργατης για εντος πολης και οι μοτο μονο για εκτος.
ακουσα σε μια συζητηση για καταργηση τελων κυκλοφοριας σταδιακα,αλλα η βενζινη 2 ευρω.
και μη χειροτερα..
|
Παπάκι ή Σκουτεράκι είναι η καλύτερη λύση για την πόλη!!!Συμφωνώ!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis
δυστυχως η βενζινη θα φτασει τα 2 ευρω.και θα τα ξεπερασει κιολας.εχουμε φτασει σε μια κατασταση που πραγματικα μας πιεζει.
|
Βενζινάς είσαι???
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead
Και εμεις οι καταναλωτες αμα ειμαστε αρκετα εξυπνοι και δεν βαλουμε βενζινα για μια εβδομαδα συνεχομενα, τοτε οχι θα παραμεινει στην ιδια τιμη αλλα και θα αναγκαστουν να κατεβει.Μην φερομαστε μοιρολατρικα......
|
Σωστός!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ
Για τα αυτοκίνητα έχετε σκεφθεί τη λύση του γκαζιού; Έχω φίλο μηχανικό που βάζει γκάζι στα αυτοκίνητα και κάνει χρυσές δουλειές. Ειδικά στα μεγάλου κυβισμού. Η τιμή για ένα μεσαίο 16000cc είναι γύρω στα 1600 γιούρα. Οι μηχανόσαυροι του forum τι λένε;;;
|
Είχα γκάζι στην Ιταλία που ζούσα!Συμφέρει πραγματικά!Βέβαια,εξαρτάται και τα μελλοντικά σχέδια για την φορολόγιση και του γκαζιού στην Ελλάδα!!Προβλέπω να το κάνουν και αυτό ασύμφορο!!!!