View Single Post
Παλιό 04-08-2010, 07:50
philipe Ο/Η philipe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: POROS
Μoto: GS 1200R
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....

Απόσπασμα:
Εσυ απο μονος σου φταις....... τοοοσο, ολοι ομως μαζι οι σαν κι εσενα κιε μενα οι οποιοι ειμαστε 7,000,000 και βαλε και οι οποιοι δεν περνουν αποδειξη απο τον ελαιοχρωματιστη, υδραυλικο, γιατρο, συντηρητη πασης φυσεως, γιατρο, δικηγορο, εμπορο κ.λ.π. για να γλυτωσουμε τον ΦΠΑ, δηλαδη την δικια μας συμετοχη (μια απο τις πολλες) στο κρατος .... φταιμε......τοοοοοοσο!!!!!!!

Σαν να βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος.Δηλαδή κατρακύλησε το κ΄ρτος επειδή δεν έδωσε απόδειξη ο υδραυλικός
Ήρθε ο ταλαίπωρος (ναι υπάρχουν και άλλοι 2 στην Ελλάδα που είναι πλούσιοι με μερτσεντόνια), σου ξεβούλωσε τα σκ@τ@ από την αποχέτευση και σου πήρε 40Ε. Και δεν σου έδωσε απόδειξη.Και λοιπόν;;;;;; Έκλεψε μέσα από το ταμείο;;;;Θα μου πεις υποτιθέμενα έσοδα του κράτους.Καλά, ας δώσουν αυτοί που έβαλαν το χέρι βαθιά με τα άρματα και με τα αεροπλάνα και με τα χρηματιστήρια, και μετά έλα να μου πεις οτι και ο υδραυλικός συνέβαλε στην κατρακύλα της οικονομίας.Σαν να μου λένε οτι αυξάνεται η κατανάληση βενζίνης το καλοκαίρι λόγω των αναθυμιάσεων στο τεπόζιτο.
Reply With Quote