View Single Post
Παλιό 04-08-2010, 18:07
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ bmw

Καλημέρα φίλε μου.
Θα ήθελα να σου επισημάνω μερικά σημεία όσον αφορά την επιλογή σου και να σε κατατοπίσω ως προς την απόφαση σου.
Η επιλογή πρέπει να είναι πάντα Ευρωπαϊκή και Μάλιστα Γερμανική. Υπάρχουν πάρα πολλή λόγοι και σύντομα θα σου τους αναφέρω,
Το VARADERO που έχεις ως επιλογή είναι μια μοτοσυκλέτα χωρίς Προσωπικότητα. Δεν έχει αυτό που λέμε στη γλώσσα μας το ενδιαφέρον στα μάτια των άλλων να σε παρατηρούν και μάλιστα πολλές φορές με λύπη η και φθόνο.
Με το Γερμανικό έχεις μία σχέση που μόνο με την ερωμένη σου μπορείς να έχεις. Γιαυτό λοιπόν και πάντα της δίνουμε ονόματα. Η μπουμπού μου, Η κούκλα μου, Το μωρό μου, δες το σχετικό site και θα καταλάβεις.
Με το VARADERO θέλεις το πρωί να πας στη δουλειά σου. Ωραία λοιπόν κατεβαίνεις στο πεζοδρόμιο ανεβαίνεις βάζεις μπρός και φτάνεις. Τι χάρηκες λοιπόν τίποτα.
Με το Γερμανικό Ξυπνάς μία ώρα νωρίτερα, κατεβαίνεις στο γκαράζ (που έχεις με το μήνα, τι είναι 100€ για τον κάτοχο της προκειμένω η λατρεία του να έχει την απαραίτητη προφύλαξη), βγάζεις το χαλάκι από το αριστερή βαλίτσα το ανοίγεις και γονατίζεις στην δεξ. μεριά για να ελέγξεις το γυαλάκι (δείκτης λαδιών). Το διπλώνεις πηγαίνεις από την αρ. το ξανανοίγεις και ελέγχεις τον δείκτη συμπλήρωσης. Μετά ανοίγεις την δεξ. Βαλίτσα παίρνεις το μπουκάλι με τα λάδια και συμπληρώνεις, Πηγαίνεις από τη μια μεριά της μηχανής στην άλλη τουλάχιστον 4 φορές, για να προλάβουν τα λάδια να κατέβουν στο Κάρτερ.
Τέλειωσες τώρα με τον έλεγχο και ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις. Ανεβαίνεις και προσπαθείς να βάλεις μπρός το μοτέρ. Αφού επιτέλους αρχίσει να δουλεύει βάζεις την πρώτη και ξεκινάς. Εδώ βέβαια είναι και όλα τα λεφτά για την αγαπημένη μας. ¨Όλοι στη γειτονιά θα μεταχθούν στα μπαλκόνια και όσοι είναι στο δρόμο θα αρχίσουν να τρέχουν. Νομίζεις ότι έχει ντεραπάρει βυτιοφόρο στο οδόστρωμα. Δεν είναι δυνατόν να φύγεις απαρατήρητος. Στο μέσο της διαδρομής επειδή έχει κίνηση θα σταματήσεις για ένα καφεδάκι. Κάνεις και γνωριμίες (Άλο ένα καλό από τη bmw). Θα ξεκουραστείς και εσύ και το μοτέρ. Όταν επιτέλους φτάσεις στο χώρο εργασίας θα παρκάρεις στο γκαράζ που έχεις με το μήνα νοικιάσει (150 €)και αφού κάνεις όλες της απαραίτητες επιθεωρήσεις ανεβαίνεις στο χώρο εργασίας. Αφού ξεντυθείς απαιτεί περίπου μισή ώρα Αρχίζεις την εργασία σου. Αμ δε?? Είσαι τόσο κουρασμένος που θέλεις τουλάχιστον 2 ώρες για να συνέλθεις. Και αυτός είναι ο λόγος που οι εργοδότες προτιμούν οδηγούς bmw διότι πάντα φτάνουν τελευταίοι και πάντα αναχωρούν πρώτοι.( Να μην αργούν 2 φορές). Ένα Άλο καλό είναι για την αγαπημένη μας η σχέση με το γιατρό. Εδώ δεν πάμε σε μηχανικό αλά σε γιατρό. Εάν παρακολουθείς το σχετικό site θα έχεις καταλάβει. Τουλάχιστον 2 φορές το μήνα. Διακόσια € κάθε επίσκεψη. Επίσης παράλειψα να αναφέρω ότι το μωρό μας θέλει επιμελή καθαριότητα . Τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα . (Και κέρωμα) τι είναι 20 € για την καλή μας 80€ το μήνα. Όταν πηγαίνεις εκδρομή και αφού επιτέλους φτάσεις πρέπει να έχεις εκτός από τα εργαλεία (για ρύθμιση καθοδόν των βαλβίδων Και των φρένων και την κουκούλα της . Διότι δεν είναι σωστό να φτάνουν στο hotel τα παλιόhonda και να ανεβαίνουν αμέσως στο δωμάτιο. Εσύ θα πρέπει να την σκεπάσεις να της πεις και τα τρυφερά της λόγια. Δες την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Δεν αντέχει τη έντονη υγρασία. (Ανάβουν όλα της τα λαμπάκια.) Και πίστεψε με φίλε μου το θέαμα εσύ να πίνεις τον καφέ σου και να βλέπεις τον κάτοχο της bmw με το πιστολάκι που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας αυτό ς να τη στεγνώνει για να συνεχίσουμε την πορεία είναι εικόνα από το διάστημα. Πολλή αγάπη σου λέω??. Δεν πρέπει να τη εκθέτεις στον Ήλιο διότι μπορεί να θυμώσει και σου κάνει νάζια.(Δες εκδρομή στη Λευκάδα) . Δεν αναφέρω το όνομα ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ (απλή σύμπτωση). Είναι πολλά που θα ήθελα να σου γράψω αλά θα μου πάρει τουλάχιστον 330 σελίδες και θα κουραστούν οι φίλοι συμφορουμίτες. Μετά έχεις και άλλον Αέρα όταν ανεβαίνεις στην (Πασχαλίτσα) σου . ¨Έχεις δώσει τουλάχιστον 2 φορές παραπάνω χρήματα από ένα κοινό Honda. Είναι όπως και να το κάνουμε Αρχοντιά να δίνεις πέραν από την απόκτηση της και τριπλάσια συντήρηση. Γκαράζ κ.λπ. Ένα άλο είναι και η εμφάνιση στην εβδομαδιαία συνάντηση. Η άφιξη των συγκεκριμένων μηχανών είναι και όλα τα λεφτά. Νομίζεις ότι είσαι σε άλη εποχή. Εγώ που έζησα στην εποχή του χαρίλαου Τρικούπη μου το θυμίζουν έντονα. Τι ΄οδοντωτός τι bmw. Ϊδιος ήχος ..¨Αλη φάση σου λέω. Τα γερόντια στην Παραλία έχουν εξαφανιστεί.
Αφήνω λοιπόν τελευταίο την μετά την πώληση. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Ο κατάλογος ξεκινά από Καλλιθέα και τελειώνει στη Πρέβεζα. Μπουφάν μέχρι και εσώρουχα με τη φίρμα. Άσε που στους αγώνες ταχύτητας δεν παίρνει μέρος και ο λόγος είναι ότι δεν πάει με παρακατιανούς. Έτσι απολαμβάνει τη μοναξιά της με αξιοπρέπεια.
Γιαυτούς τους λόγους φίλε μου εάν θέλεις να έχεις έντονη προσωπικότητα και να διαφέρεις από τη Μάζα να πάρεις ανεπιφύλακτα το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ…
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και θα σας δω τον επόμενο μήνα που θα έχει καταλαγιάσει ο θυμός από την επιλογή μου να αλλαξοπιστήσω και να γίνω fan της bmw…
Ναπολέων
Φίλε μου, δεν θα μακρυγορήσω για να υποστηρίξω τις θέσεις μου και ούτε θα επεκταθώ σε τόσες λεπτομέρειες, που άλλες ισχύουν και άλλες όχι. Ενα θα πώ: Μιλάμε για άλλη φιλοσοφία, τελείως διαφορετική μοτοσυκλετιστική προσέγγιση. Γιατί δεν το έχετε καταλάβει;
Reply With Quote