View Single Post
Παλιό 21-03-2009, 21:56
droggitiszak Ο/Η droggitiszak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: zakynthos
Μoto: Africa Twin '93 + R1200 GS '08
Προεπιλογή Απάντηση: ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΥΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Θοδωρή,
σε παρακαλώ μην ανεβάζουμε τους "τόνους" χωρίς λόγο.
Ας αποφεύγουμε τις οξείες αντιπαραθέσεις που μόνον ζημιά μπορούν να προκαλέσουν στις διαπροσωπικές και διαδικτυακές μας σχέσεις.
Ας λείπουν από την παρέα μας οι βαρείς χαρακτηρισμοί και ας κινούμαστε στα πλαίσια του εποικοδομητικού διαλόγου και της καλόπιστης κριτικής.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δημήτρης.
συμφωνώ κ επαυξάνω Δημήτρη. μπορούμε όλοι να έχουμε τις επιφυλάξεις μας ή τις διαφωνίες μας για όποια γνώμη εκφράζεται σε οποιοδήποτε θέμα αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι έχουμε την ευχέρεια να είμαστε ταυτόχρονα ευγενικοί στις τοποθετήσεις μας.
Παρακολουθώ το θέμα εξ αρχής και ενώ είμαι κι εγώ ψιλοαρνητικός στην γενικότερη ( όχι του GeorgeP ) φιλοσοφία "όλα τα σήματα είναι άκυρα και υπερβολικά" , οφείλω να ομολογήσω ότι οι τοποθετήσεις του GeorgeP είναι σε ότι αφορά το τεχνικό κομμάτι ψαγμένες και τεκμηριωμένες βάσει χρόνου και κόπου που φαίνεται έχει δαπανήσει ,ενώ οι προσωπικές του απόψεις για το πως λειτουργεί το σύστημα παρουσιάζουν κι αυτές μια διάσταση της σημερινής πραγματικότητας η οποία σε άλλους ξενίζει κ άλλους τους εκφράζει.

Προσωπικά σαν αναγνώστης του θέματος, θεωρώ ότι διαβάζοντας τα ποσταρίσματα έχω βγει κερδισμένος από ιδέες και γνώσεις και εφόσον θελήσω να επιβεβαιώσω κάτι, έχω αποκτήσει έναν τρόπο για να ξεκινήσω την δική μου έρευνα .
Με πολύ σύνεση δε κ ενδιαφέρον διάβασα τα στατιστικά στοιχεία των ατυχημάτων καθώς τις απόψεις που υποστηρίζουν την συντηρητική οδήγηση , προβληματιζόμενος για το αν , πότε και πόσο θα πρέπει να ανοίγω το γκάζι μου .
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο που αφιερώσατε , για τις εμπειρείες και τις γνώσεις σας , δημιουργώντας ένα "ζουμερό" θέμα από το οποίο μπορούμε όλοι να ωφεληθούμε.
Reply With Quote