Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Ευχομαι περισσότερα μετρα λοιπόν και περισσοτερο ......πατο.....μα τον Θεο!!!!!! Γιατι μονον για πατο ειμαστε αξιοι!!!!! Να ξαναρχισουν ΟΛΑ απο την αρχη σαν το 1974!!!!! Να κλεισουν ολες οι επιχειρησεις, να μεινουμε ΟΛΟΙ ανεργοι χωρις φραγκο στην τσεπη!! Οπως το 1974 και πιο πριν!!!!Και ολα ξανα απο την αρχη!!! Σαν να γινοταν πολεμος βρε αδερφε!!!!
Τοτε μονον θα καταλαβουμε τι ειχαμε και τι χασαμε!!! τοτε θα καταλαβουμε οτι η αγοραστικη μας δυναμη ειναι οι 50 δρχ (0,14ε) το ματσακι ο μαιντανος και οχι οι 170δρχ, και οχι τα διακοποδανεια κι εορτοδανεια! Τοτε θα καταλαβουμε οτι δεν αντεχουμε για 500 ''Αντωνιου'' αλλα για δυο το πολυ!!!!!!!!! Γιατι οι επιχειρηματιες σαν αυτον επιβιωσανε 30 χρονια διοτι υπηρχαν αλλοι 10 σε ολη την χωρα, και οχι χιλιαδες αφου ο καθενας αφηνε το επαγγελμα του για να γινει ενας ''Αντωνιου'' αφου τον εβλεπε κι ''εβγαζε χρημα''!!!!
Α, και που ΄σαστε ολοι εσεις οι παραπανω οταν σας καλεσει η πατριδα να την κανετε με ελαφρα πηδηματακια για να μην θυσιασετε τον εαυτο σας και την οικογενεια σας!!
Συγχαρητηρια!!!!!!!!
βρε καλα μας κανουν!!!!!!!!
|
όχι Γιώργο τις ######## τις δικές σου και του πατέρα μου και πολλών 40+ δεν θέλω να τις πληρώσω εγώ που είμαι 27.....!!!
Θέλω να ξέρω...ότι αυτή η κυβέρνηση είναι φερέγγυα!!!
-Ότι θα μου φτιάξει καινούργια σχολεία-πανεπιστήμια-εστίες....να δώσει μια δωρεάν παιδεία στους πιτσιρικάδες να μην αναγκάζονται οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους φροντιστήρια και ιδιαίτερα....γτ τα σχολεία είναι #####!!!
-Ότι θα μου φτιάξει καινούργια νοσοκομεία...στελεχωμένα με γιατρούς κ νοσηλευτές...χωρίς έλλειψη προσωπικού....χωρίς ντιβάνια στους διαδρόμους...και με τα καλύτερα μηχανήματα!!
-Ότι θα μου φτιάξει ένα ασφαλές οδικό δίκτυο
-Ότι θα συμμαζέψει τις τράπεζες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες...απο το να γδύνουν τον απλό κόσμο.
-Ότι θα σταματήσει τη διαφθορά σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
-Ότι θα σταματήσει τα ρουσφέτια.
-Ότι θα σταματήσει να χαλάει του κόσμου τα δισεκατομύρια σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς και θα τα διαθέσει στα απο πάνω
-Ότι θα δώσει τη βάση της στο κράτος δικαίου...και στους οικονομικά ασθενέστερους!!
-Ότι θα λάβει μέτρα για του έλληνες που είναι στα όρια και κάτω απο τα όρια της φτώχιας το 2010!!!! σε μια ευρωπαική χώρα....δεν θέλω να βλέπω φτωχούς ανθρώπους δίπλα μου!!!
Δεν είμαι ευχαριστημένος με τπτ λιγότερο πλέον!!
Δεν καταλαβαίνω γτ μετά απο τόσα ευρωπαικά πακέτα στήριξης να αναγκαστώ εγώ για ######## των πολιτικών αρχηγών και των κομμάτων απο το 1980 και ύστερα....για τις ######## που έκαναν οι γονείς μου ...εσύ...οι φίλοι των γονιών μου τόσα χρόνια που τους ψηφίζατε......να αναγκαστώ εγώ και η δικιά μου γενιά να ζούμε μέσα στην ανεργία την αβεβαιότητα...το μαρασμό!!! Φάγατε καλά καλά όλοι σας οι 40αρηδες+ τους βγάζατε γτ είχατε τα ρουσφέτια σας τους γνωστούς σας κτλ κτλ και βλέπω και πέρνετε όλοι σας 30χιλιάρικα---40 χιλιάρικα και μου λές ότι είναι κ λίγα μετά απο 30 χρόνια δουλειάς!!!
Εγώ που σε 30 χρόνια θα είμαι πάλι στο χιλιάρικο?? και θα παρακαλάω για αυτό ποιον να κατηγορήσω?? που να βρω το δίκιο μου????
Έτσι λοιπόν δεν θέλω να πατώσει η χώρα κ να έρθει σε φάση 1974....θέλω να βρεθούν τα λεφτά που κλαπήκανε...να επιστραφούνε απο όλους τους πολιτικούς κουμπάρους κτλ κτλ.....και να έχω ευκαρία να ζήσω...να κάνω όνειρα.....να φτιάξω κάποτε μια οικογένεια!!!
Δεν ανέχομαι τπτ παραπάνω....ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ και πρώτα απο όλους τη γενιά σας που μας έφτασε εδώ που είμαστε!!! Γτ αν είχατε λίγο τσίπα μέσα σας δεν θα τους βγάζατε ποτέ!! Γενια του πολυτεχνείου και παπαριλίκια έλεγα στ οπατέρα μου προχθές!!!
Και για να τελειώνουμε γτ αντί να λέμε για εκδρομές για γκόμενες για παραλίες για για για....και με την παρέα μου αλλά κ εδώ...λέμε συνέχεια για την κρίση μας!!!
Απαιτώ απο την κυβερνηση να σώσει το κράτος...χωρίς να επωμιστεί τις ευθύνες ο ελληνικός λαός!!!Να ξεκινήσει να σουλουπώνει πράγματα γτ αλλιώς μας βλέπω η γενιά μου να ξεκινάμε να δέρνουμε πρώτα αυτούς κ μετά όλους εσάς!!!
Αν ήταν να σώσει το κράτος ο ελληνικός λαός με μειώσεις μισθών-δώρων-επιδομάτων-απολύσεις απο ιδ/δημ. τομέα τι να την κάνω τη κυβερνηση τότε????
Και δυστυχώς συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές-φίλοι που έχουμε κοιμηθεί και στις ίδιες σκηνές και έχουμε πιεί με πολλούς τις μπύρες μας.......δεν τους εμπιστεύομαι με τπτ!!! Δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ...γτ ακόμα και τώρα το παρακράτος-οι κουμπαροι-οι μίζες-τα ροσφέτια οργιάζουνε!!!
Sorry απο τους φίλους εδω μέσα που έκραξα την γενια του πολυτεχνείου και τους παλαιότερους...αλλά είμαι τόσο αγανακτισμένος και στεναχωρημένος βλέποντας τη παρέα μου όλη σχεδόν άνεργη.....με μεταπτυχιακά και να δουλεύουμε σε καφετερίες...και τους γονείς μας....που φυσικά είναι καταστεναχωρημένοι να παίρνουνε μισθούς 2500+ χιλιάδες ευρώ !!!Και εμείς να σκεφτόμαστε μέχρι και το καφέ που θα πιούμε...και να λέμε προχθές πάλι καλά που τρώμε ένα σουβλάκι!!!